Bobex - Få prisförslag från de bästa leverantörerna
 
Logga in
(0)8 55 11 49 48
Bobex - det smartaste sättet att köpa och sälja tjänster och produkter Bobex Sverige | Andra länder

 search

Jämför offerter för vedpannaSkicka din förfrågan gratis
Få offerter snabbt från de bästa leverantörerna
 

Vedpanna:

 Få flera offerter snabbt och gratis, utan förpliktelser!
 
* 1. Vilken typ av uppvärmning använder du idag?

 
 
 
 

* 2. Var kommer vedpannan att installeras?

 
 

* 3. När skulle du vilja köpa en vedpanna?

 
 
 
 


Information complémentaire
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Jag önskar också få en offert gällande:
 
 
 
 
 

Du är nästan klar. Fyll i dina kontaktuppgifter!Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Du är...
Adress
Postnummer
Stad
Land
Frågor med en asterisk (*) är obligatoriska.


Vi värdesätter din integritet. Enligt integritets lagen 1999:08:02, har du rätt till att ha tillgång till samt att korrigera dina personuppgifter. Mer information kan hittas i vår sekretesspolicy.
 

Få snabbt flera gratis offerter: VedpannaRegionTitelBeskrivning
Jönköping Vedpanna Horda (Jönköping) Önskar en offert på köp och installation av en vedpanna som ska installeras nere i källaren som är på 15 kvm. Idag värmer köparen med en vedpanna. Huset är byggt 1946. Köparen vill att den ska installeras någon gång under detta år, han vet inte ifall han kan tänka sig att komplettera med solenergi, det beror på själva läget på huset.
Västra Götaland Vedpanna Ljungskile (Västra Götaland) Önskar en offert på köp och installation av en vedpanna som ska installeras på markplan. Idag värmer köparen med en vedpanna som är 22 år gammal. Huset är byggt 1994-95. Köparen vill att den ska installeras någon gång under detta år, han har redan solpaneler.
Värmland Vedpanna Ånimskog (Värmland) Önskar en offert på köp och installation av en vedpanna som ska installeras nere i källaren som är på 4-5 kvm. Idag värmer köparen med en kombipanna. Huset är byggt 1904. Köparen vill att den ska installeras sp snart som möjligt, hon kan också tänka sig att komplettera med solenergi så småningom.
Skåne Vedpanna Hammenhög (Skåne) Önskar en offert på köp och installation av en vedpanna som ska installeras på markplan. Idag värmer köparen med direktverkande el. Huset är byggt 1920-talet. Köparen vill att den ska installeras någon om 1-3 månader, han kan också tänka sig att komplettera med solenergi.
Stockholm Vedpanna Skärholmen (Stockholm) Önskar en offert på köp och installation av en vedpanna som ska installeras nere i källaren som är på 139 kvm. Idag värmer köparen med direktverkande el. Huset är byggt 1972. Köparen vill att den ska installeras när som helst, han kan inte tänka sig att komplettera med solenergi.

vedpanna offerter
Få offerter

"Jättebra tjänst! Trevlig personal också."

"Jag tycker det är ett mycket bra och smidigt sätt att söka tjänster på. Nu har ju jag erfarenhe..."

A. Wirsen

Bobex Premium Partners
Detta exklusiva erbjudande presenteras för dig av Bobex Premium partners. Om du också vill njuta av maximal synlighet på den största online-verksamhet marknadsplats i Sverige och därmed komma i direkt kontakt med hundratals kunder, kontakta oss .

Sverige Bobex.se  |  Belgique-België Bobex.be  | Luxembourg Bobex.lu  | Nederland Bobex.nl
© 2000-2016 Bobex.com NV/SA