Bobex - Få prisförslag från de bästa leverantörerna
 
Logga in
(0)8 55 11 49 48
Bobex - det smartaste sättet att köpa och sälja tjänster och produkter Bobex Sverige | Andra länder

 search

Exempel på förfrågningar

Översikt över några aktuella förfrågningar.

Om du är en leverantör och vill svara på någon av dessa förfrågningar, logga in eller klicka här för att registrera dig som en ny leverantör

IndustriProjektnamnBeskrivning
Elektronisk körjournalElektronisk körjournal Halmstad (Halland)Önskar en offert på en körjournal till 3 st bilar, dom skriver icke körjournal manuellt idag, den anställda använder bilarna privat, är icke med i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournalElektronisk körjournal Boden (Norrbotten)Önskar en offert på en körjournal till 1 st företagsbil (en pickup), dom skriver körjournal manuellt idag, den anställda använder ej bilen privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournalElektronisk körjournal Uppsala (Uppsala)Önskar en offert på en körjournal till 2 st skåpbilar och eventuellt 2 personbilar, dom skriver körjournal manuellt idag till en bil, de anställda använder bilarna privat, är medlem i en branchorganisation ( Svenska Staten) och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournalElektronisk körjournal Staffanstorp (Skåne)Önskar en offert på en körjournal till 1 st företagsbil, dom skriver körjournal manuellt idag, den anställda använder bilen privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournalElektronisk körjournal Ystad (Skåne)Önskar en offert på en körjournal till 1 st företagsbil, dom skriver körjournal manuellt idag, den anställda använder ej bilen privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournalElektronisk körjournal Uppsala (Uppsala)Önskar en offert på en körjournal till 2 st lätta transportfordon och 2 st tjänstebilar, dom skriver icke körjournal manuellt idag, de anställda använder ej bilarna privat, är icke medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournalElektronisk körjournal Skogås (Stockholm)Önskar en offert på en körjournal till 4 st företagsbil, dom hqr redan ett annat system som dom kör med, är medle, i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournalElektronisk körjournal Nora (Örebro)Önskar en offert på en körjournal till 9 st fordon, dom skriver körjournal manuellt idag, de anställda använder fordorna privat, är icke medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournalElektronisk körjournal Annerstad (Kronoberg)Önskar en offert på en körjournal till 2 st fordon, dom skriver icke körjournal manuellt idag, de anställda använder fordorna privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournalElektronisk körjournal Tärnaby (Västerbotten)Önskar en offert på en körjournal till 1 st fordon, dom skriver körjournal manuellt idag, den anställda använder ej fordonet privat, är icke medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournalElektronisk körjournal Transtarnd (Dalarna)Önskar en offert på en körjournal till 2 st företagsbilar, dom skriver körjournal manuellt idag, de anställda använder ej bilarna privat, är icke medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournalElektronisk körjournal Partille (Västra Götaland)Önskar en offert på en körjournal till 8 st företagsbilar, dom skriver icke körjournal manuellt idag, de anställda använder ej bilarna privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournalElektronisk körjournal Göteborg (Göteborg)Önskar en offert på en körjournal till 2 st företagsbilar, dom skriver icke körjournal manuellt idag, de anställda använder ej bilarna privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournalElektronisk körjournal Sollentuna (Stockholm)Önskar en offert på en körjournal till 1 st företagsbil, dom skriver körjournal manuellt idag, den anställda använder bilen privat, är icke medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournalElektronisk körjournal Visby (Gotland)Önskar en offert på en körjournal till 2 st lätta transportfordon, dom skriver icke körjournal manuellt idag, den anställda använder ej fordorna privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournalElektronisk körjournal Överkalix (Norrbotten)Önskar en offert på en körjournal till 8 st lätta lastbilar, dom skriver har 2 st elektroniska körjournaler idag, den anställda använder ej fordorna privat, är medlem i en branchorganisation, och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournalElektronisk körjournal Vollsjö (Skåne)Önskar en offert på en körjournal till 7-8 st skåpbilar, dom skriver körjournal manuellt idag, de anställda använder ej fordorna privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournalElektronisk körjournal Sundsvall (Västernorrland)Önskar en offert på en körjournal till 2 st fordon, dom skriver körjournal manuellt idag, de anställda använder ej fordorna privat men det kan hända, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournalElektronisk körjournal Boden (Norrbotten)Önskar en offert på en körjournal till 2 st företagsbilar, dom skriver körjournal manuellt idag, den anställda använder ej fordorna ej privat, är medlem i en branchorganisation, Företagerna, och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournalElektronisk körjournal Höganäs (Skåne)Önskar en offert på en körjournal till 4 st företagsbilar, dom skriver körjournal manuellt idag, de anställda använder ej bilarna privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.

Fler exempel

Kvalitétsstämpel
Quality label
Vår kvalitétskontroll
Få offerter

"Bra,återkommer gärna en annan gång"

J. Boklund

"Överraskande bra och behjälplig tjänst ni har, tack, kommer att pröva den igen garanterat. Ivan"

I. Bengtsson

Tags

Sverige Bobex.se  |  Belgique-België Bobex.be  | Luxembourg Bobex.lu  | Nederland Bobex.nl
© 2000-2016 Bobex.com NV/SA