Bobex - Få prisförslag från de bästa leverantörerna
 
Logga in
(0)8 55 11 49 48
Bobex - det smartaste sättet att köpa och sälja tjänster och produkter Bobex Sverige | Andra länder

 search

Jämför offerter för solpanelerSkicka din förfrågan gratis
Få offerter snabbt från de bästa leverantörerna
 

Solpaneler:

 Få flera offerter snabbt och gratis, utan förpliktelser!
 
* 1. Vilken typ av solpanel önskar du?

 
 
 

* 2. Hur stor är den totala tillgängliga ytan för solpanelerna?

 
 
 
 
 

* 3. Var önskar du installera solpanelerna?

 
 
 

4. Jag önskar solpaneler för?

 
 
 


Extra information
(ge här ytterligare information som hjälper leverantörerna att göra en korrekt offert)

Jag önskar också få en offert gällande:
 
 
 
 
 

Du är nästan klar. Fyll i dina kontaktuppgifter!Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Du är...
Adress
Postnummer
Stad
Land
Frågor med en asterisk (*) är obligatoriska.


Vi värdesätter din integritet. Enligt integritets lagen 1999:08:02, har du rätt till att ha tillgång till samt att korrigera dina personuppgifter. Mer information kan hittas i vår sekretesspolicy.
 

Få snabbt flera gratis offerter: SolpanelerRegionTitelBeskrivning
Skåne Solpaneler Beddingestrand (Skåne) Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak mot väster och öster och den tillgängliga takytan är ca: 200 kvm. Köparen är osäker på sin årliga energiförbrukning och hans amper är 32.
Västra Götaland Solpaneler Kinna (Västra Götaland) Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tegeltak med 10 graders lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 40-50 kvm. Köparen är osäker på sin årliga energiförbrukning och hans amper är 16.
Västra Götaland Solpaneler Västra Frölunda (Västra Götaland) Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett platt garagetak och den tillgängliga takytan är ca: 6-80 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 19 000 KwH och hans amper är 20 eller 25.
Västra Götaland Solpaneler Lilla Edet (Västra Götaland) Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 10 graders lutning mot sydväst och den tillgängliga takytan är ca: 30 kvm. Köparen är osäker på sin årliga energiförbrukning och amper.
Stockholm Solpaneler Järfälla (Stockholm) Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 30 graders lutning mot sydost och den tillgängliga takytan är ca: 60 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 25 000 KwH och hans amper är 25.

solpaneler_offerter
Få offerter

"Jättebra tjänst med snabb handläggningstid"

T. Sörensen

"Bra verktyg!"

P. Hemvik

Bobex Premium Partners
Detta exklusiva erbjudande presenteras för dig av Bobex Premium partners. Om du också vill njuta av maximal synlighet på den största online-verksamhet marknadsplats i Sverige och därmed komma i direkt kontakt med hundratals kunder, kontakta oss .

Sverige Bobex.se  |  Belgique-België Bobex.be  | Luxembourg Bobex.lu  | Nederland Bobex.nl
© 2000-2016 Bobex.com NV/SA