Bobex - Få prisförslag från de bästa leverantörerna
 
Logga in
(0)8 55 11 49 48
Bobex - det smartaste sättet att köpa och sälja tjänster och produkter Bobex Sverige | Andra länder

 search

Jämför offerter för kaffeautomatSkicka din förfrågan gratis
Få offerter snabbt från de bästa leverantörerna
 

Kaffeautomat:

 Få flera offerter snabbt och gratis, utan förpliktelser!
 
* 1. Hur många personer (inklusive besökare) kommer dagligen att använda kaffemaskinen?

 
 
 
 

* 2. Önskar du en kaffemaskin eller en varmdrycksautomat?

 
 
 

3. Hur många kaffemaskiner önskar du beställa?

 
 
 


Beskriv ert behov
(ge kompletterande information till leverantörerna)

Jag önskar också få en offert gällande:
 
 
 
 
 

Du är nästan klar. Fyll i dina kontaktuppgifter!Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Du är...
Adress
Postnummer
Stad
Land
Frågor med en asterisk (*) är obligatoriska.


Vi värdesätter din integritet. Enligt integritets lagen 1999:08:02, har du rätt till att ha tillgång till samt att korrigera dina personuppgifter. Mer information kan hittas i vår sekretesspolicy.
 

Hitta den bästa kaffeautomaten till ert företag

Letar ni efter en passande kaffeautomat till ert företag? Då har ni kommit rätt. Låt oss veta vad ni söker så sätter vi er kontakt med de bästa leverantörerna. Vi jobbar med högklassiga leverantörer av kaffeautomater. Fyll i frågeformuläret och få offerter på olika modeller.

Ge er personal en daglig boost.se till så att de kan njuta av en härlig kopp kaffe. Det kommer att göra dom gott. En lagom mängd koffein är bra för produktiviteten. Låt därför era medarbetare och besökare njuta av en härlig kopp kaffe. Fyll i vårt frågeformulär och hitta den bästa kaffeautomat modellen.

Behöver ni en automat som endast har vanligt kaffe? Eller vill ni gärna ha en automat som också har latte, macciato, en skummig cappucciono eller en stark espresso? Låt oss veta vilka funktioner automaten ska ha så sätter vi dig i kontakt med de bästa leverantörerna. Jämför pris, kvalitet och kapacitet på olika kaffeautomater och välj själv den bästa lösningen.

Fyll i det korta frågeformuläret och jämför olika offerter på kaffeautomater. Du låter oss veta vad du söker, vi skickar din förfrågan till olika toppleverantörer, och du jämför deras erbjudanden. Du väljer utan köptvång om du vill acceptera deras förslag.Få snabbt flera gratis offerter: KaffeautomatRegionTitelBeskrivning
Jämtland Kaffeautomat Östersund (Jämtland) Önskar en offert på köp av en kaffe/espressomaskin, köparen önskar en bänkmodell. Idag har dom en större kaffemaskin som har gått sönder. Dom är ute efter en kaffemaskin som ger endast svart kaffe med bönor. Det går åt runt max 10 koppar/dag. Micael är beslutsfattaren.
Nyckelord:

Bönkaffe  ,  Bönmaskin  ,  Cappuccino  ,  Espresso  ,  Färskbryggautomat  ,  Färskbryggt kaffe  ,  Hyra kaffeautomat  ,  Jämför kaffeautomater  ,  Kaffeautomat hela bönor  ,  Kaffeautomat på jobbet  ,  Kaffeautomat på kontoret  ,  Kaffeautomat till företag  ,  Köpa kaffeautomat  ,  Latte  ,  Leasa kaffeautomat  ,  Pris kaffeautomat

Exempel på partners i
kaffeautomat
Eden Springs Sweden
AtWork
monteriva
drickomat
Offerter kaffeautomat
Få offerter

"Som vanligt snabbt och smidigt!"

A. Karlsson

"Tycker att bobex verkar funka bra"

Bobex Premium Partners
Detta exklusiva erbjudande presenteras för dig av Bobex Premium partners. Om du också vill njuta av maximal synlighet på den största online-verksamhet marknadsplats i Sverige och därmed komma i direkt kontakt med hundratals kunder, kontakta oss .

Sverige Bobex.se  |  Belgique-België Bobex.be  | Luxembourg Bobex.lu  | Nederland Bobex.nl
© 2000-2016 Bobex.com NV/SA