Bobex - Få prisförslag från de bästa leverantörerna
 
Logga in
(0)8 55 11 49 48
Bobex - det smartaste sättet att köpa och sälja tjänster och produkter Bobex Sverige | Andra länder

 search

Exempel på förfrågningar

Översikt över några aktuella förfrågningar.

Om du är en leverantör och vill svara på någon av dessa förfrågningar, logga in eller klicka här för att registrera dig som en ny leverantör

IndustriProjektnamnBeskrivning
Webbdesign (utveckla befintlig webbplats)PubliceringsverktygÖnskar en offert på ett publiceringsverktyg så att vi själva enkelt ska kunna uppdatera vår hemsida (ingen preferens). Vill få förslag på en modernare design så att besökarna snabbt hittar det de letar efter.
Webbdesign (utveckla befintlig webbplats)Hemsida till företagÖnskar en offert på att utveckla en helt ny hemsida med en bra struktur och användarvänlig design. Vill ha ett uppdateringsverktyg (ingen preferens). Dessutom vill vi skapa en portal där 6-10 existerande sidor möts. I steg två önskar vi en webbutik.
Webbdesign (utveckla befintlig webbplats)Hemsida till företagÖnskar en offert på 2 saker:att utvecklala en helt ny hemsida med användarvänlig design och bra struktur.
Webbdesign (utveckla befintlig webbplats)Utveckla ny hemsidaÖnskar en offert på att utveckla en ny mindre hemsida med en modern och användarvänlig design. Vill ha ett uppdateringsverktyg för att kunna uppdatera innehållet själv. Önskar förslag på olika moduler (funktioner) som tex Adwords. Vi säljer konsumentprodukter och har en konsultverksamhet till företagsledningar. Målgrupp: privat + företag i hela Sverige.
Webbdesign (utveckla befintlig webbplats)Utveckla webbplats till företagÖnskar en offert på en svensk, engelsk och tysk version av vår existerande hemsida. Vi vill också få ett uppdateringsverktyg så att vi själva enkelt kan uppdatera innehållet. Vi har ingen preferens på verktyg.
Sökmotoroptimering / SEOSEOÖnskar en offert på betald och organisk sökoptimering. Vi har några nya hemsidor (7 stycken totalt) som vi vill göra synliga för våra kunder i Sverige och senare i övriga Nordiska länder.
Webbdesign (utveckla befintlig webbplats)Uppdateringsverktyg webbplatsÖnskare en offert på att enkelt själv kunna uppdatera vår befintliga webbplats och skapa en modernare design mend bra struktur.
Webbdesign (utveckla befintlig webbplats)Design av webbplatsÖnskar en offert på att skapa en modernare design av vår befintliga webbplats + hjälp med att uppdatera den då och då. Vill ha förslag på betald sökoptimering. Viktigt för oss är att våra produkter syns på ett bra sätt (produktkatalog). Oförändrat antal sidor.
Webbdesign (utveckla befintlig webbplats)Webbdesign ny hemsidaÖnskar en offert på att skapa en helt ny webbplats på circa 10 sidor i Wordpress. Syftet med webbplatsen är att informera. Målgrupp: företag, prvatpersoner och butiker. Vill ha förslag på betald sökoptimering och webbstrategi sanmt koppling till sociala medier.
Webbdesign (utveckla befintlig webbplats)Hemsidor till företagÖnskar komma i kontakt med en webbyrå som kan hjälpa oss med att bygga hemsidor och intranätlösningar till våra slutkunder. Vår egen webbplats kan ses som en referenssida. Vill gärna att hemsidorna byggs i Wordpress.
Webbdesign (utveckla befintlig webbplats)Design av ny webbplatsÖnskar en offert på att byta till ny hemsida baserad på webplattformen Wordpress. I samband med att vi bytte till ny profil förra året så har reklambyrån Volt tagit fram en grafisk utformning av hemsidan. Den bifogas (se bilagor nedan) tillsammans med den informationsstruktur som vi vill se implementerad. Omfattningen på arbetet är följande: 1. Anpassa Wordpress till vår grafiska utformning för huvudsida och 5 mallsidor (se nedan) 2. Bygga upp hemsidans länkningar efter vår informationsstruktur (se bilagor, nedan) samt skapa uppdateringsfunktion för hanteringen av sidor, text och bilder på webplatsen. 3. Utbildning av vår personal (3 personer) så att vi själva kan hantera websidan för inläggning/revidering sidor, text och bilder. 4. Support under tiden då vi fyller hemsidan med innehåll fram till lansering. 5. Timpris för support efter lansering. 6. Förslag på leverantör webhotell och mailadresser. Optioner: 1. Bygga system på hemsidan där varje student har möjlighet lägga upp en portfolio med kontaktuppgifter och bilder enligt bifogad grafisk utformning. Systemet ska inkludera administrativ lösning så att studenterna själva genom lösenord kan komma åt sin portfolio och så att vi efter deras studietid kan ta bort portfolion. Vi behöver ett 60-tal portfolios. 2. Speciell version anpassad till smarthone och läsplatta. Bilagor kan ej bifogas här utan skickas per e-post på förfrågan: - Grafisk utformning - Strukturschema
Webbdesign (skapa ny hemsida)Design av ny webbplatsÖnskar en offert på skapa en ny hemsida/communitysida: Grundtanken är en mötesplats som skapas av besökarna där alla får möjlighet att föra fram sina tankar och knyta värdefulla kontakter. Som användare kan man skapa en egen medlemsida och ett eget nätverk utifrån sina intressen. Här ska finnas ett diskussionsforum, nyheter från hemlandet och bloggar att följa. Det ska bli en Community som även de mer ovana internetanvändarna kan ta del av. Därför skapas ett tilltal som alla kan förstå oavsett internet- eller communityvana. Målgrupp 50 + - Önskar ett cms-system/publiceringsverktyg som är enkelt att använda för att uppdatera texter, blogga, lägga till bilder m.m. - En sida som är byggd på ett optimerat sätt för sökmotorer (organisk) - En sida som är väl anpassad även för mobiler/smartphones och surfplattor. - Önskar förslag på webbstrategi
Webbdesign (utveckla befintlig webbplats)Designa ny hemsida till företagÖnskar en offert på en proffsig design av en helt ny webbplats där vi själva enkelt ska kunna uppdatera innehållet (ingen preferens på cms verktyg). Vill ha information på webbstrategi, mobilanpassning och koppling till sociala medier. Antal sidor: som vår nuvarande webbplats + ett par sidor till.
Webbdesign (utveckla befintlig webbplats)UppdateringsverktygÖnskar en offert på ett Cms verktyg för att lätt kunna uppdatera bilder och text själv. Även en koppling till sociala medier som Facebook och Linkedin, en mobilanpassning och förslag på webbstrategi är intressant.
Webbdesign (utveckla befintlig webbplats)Webbstrategi GöteborgÖnskar en offert på en byrå som kan hjälpa oss med en hel mediastrategi där utvecklandet av en ny webbplats med användarvänlig design ingår. Vi vill enkelt kunna uppdatera innehållet själva. Den nya webbplatsen ska ha lika många sidor som vår existerande. Vi vill ha hjälp med att utforma en passande webbstrategi där Adwords, mobilanpassning, Linkedin mm ingår . Webbplatsen ska vara på svenska, engelska och eventuellt tyska.
Webbdesign (utveckla befintlig webbplats)Webbdesign StockholmÖnskar en offert på att skapa en helt ny miljöanpassad hemsida på ca 20 sidor totalt där vi kan själva uppdatera innehållet (ingen preferens på uppdateringsverktyg). Vill ha förslag på en mobilanpassning. Syftet med hemsidan är att informera om och sälja miljöanpassade produkter och tjänster.
Webbdesign (utveckla befintlig webbplats)Utveckla ny hemsidaÖnskar en offert på att utveckla en ny webbplats med en användarvänlig design och bra struktur. Vi vill kunna lägga ut text och bilder själva. Webbplatsen beräknas ha ett tiotal sidor med bla lösenordsskydd och intern sökfunktion. Önskar ett förslag på en mobilanpassad version.
Webbdesign (utveckla befintlig webbplats)Ny webbdesignÖnskar en offert på antingen skapa en helt ny webbplats alternativt skapa en ny sida från en befintlig. Webbplatsen ska ha en modern design med en bra struktur (ca 10 sidor stor). Referenssida finns. Vill ha förslag på webbstrategi. Önskar kunna uppdatera hemsidan själv på ett enkelt sätt.
Webbdesign (utveckla befintlig webbplats)SökoptimeringÖnskar en offert på en modernisering av vår nuvarande webbplats. Vill ha en hemsida med bra struktur där jag själv ska kunna uppdatera bilder och text på ett enkelt sätt.. Vill ha förslag på en Adwords kampanj och en webbshop.
Webbdesign (utveckla befintlig webbplats)Webbdesign StockholmÖnskar en offert på uppdateringar av min existerande webbplats: ändringar av bredden på kolumner, var sidor visas, några bildgallerier som kan läggas till och dylika mindre ändringar och uppdateringar

Fler exempel

Kvalitétsstämpel
Quality label
Vår kvalitétskontroll
Få offerter

"Det är första gången jag använder tjänsten och är mycket nöjd med både enkelheten i användande..."

S. Nordqvist

"Kommer kanske att anlita er i fortsättningen vid ett annat projekt"

Tags

Sverige Bobex.se  |  Belgique-België Bobex.be  | Luxembourg Bobex.lu  | Nederland Bobex.nl
© 2000-2016 Bobex.com NV/SA