Bobex - Få prisförslag från de bästa leverantörerna
 
Logga in
(0)8 55 11 49 48
Bobex - det smartaste sättet att köpa och sälja tjänster och produkter Bobex Sverige | Andra länder

 search

Jämför offerter för frankeringsmaskinSkicka din förfrågan gratis
Få offerter snabbt från de bästa leverantörerna
 

Frankeringsmaskin:

 Få flera offerter snabbt och gratis, utan förpliktelser!
 
* 1. Hur mycket post (brev, rekommenderade brev, paket ) skickar ni i snitt?

 
 
 
 

* 2. Har ni redan en frankeringsmaskin?

 
 


Beskriv ert behov
ge här extra information som hjälper leverantörerna att göra en korrekt offert)

Jag önskar också få en offert gällande:
 
 
 
 

Du är nästan klar. Fyll i dina kontaktuppgifter!Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Du är...
Adress
Postnummer
Stad
Land
Frågor med en asterisk (*) är obligatoriska.


Vi värdesätter din integritet. Enligt integritets lagen 1999:08:02, har du rätt till att ha tillgång till samt att korrigera dina personuppgifter. Mer information kan hittas i vår sekretesspolicy.
 

Få snabbt flera gratis offerter: FrankeringsmaskinRegionTitelBeskrivning
Stockholm Frankeringsmaskin Stockholm (Stockholm) God Middag! Vi har idag en frankeringsmaskin från en annan leverantör än er. Vårt avtal är på väg att gå ut så vi är intresserade av att höra hur era lösningar och priser ser ut. Vad behöver ni från oss för att kunna ge en första indikation kring pris och avtal? Ha en fortsatt fin tisdag! Jag har inte exakt antal skickade brev par dag men vi jobbar en hel del med utskick så det blir en del per år. Linus Elghorn
Jämtland Frankeringsmaskin Krokom (Jämtland) Önskar en offert på köp med serviceavtal och hyra med serviceavtal av en frankeringsmaskin. I snitt skickar dom ut 10-50 tals brev/dag. Anledningen till att dom är intresserade av en frankeringsmaskin är att portot blir billigare och köparen kan köpa/hyra inom 6 månader. Han är beslutsfattaren.
Göteborg Frankeringsmaskin Göteborg (Göteborg) Önskar en offert på köp med serviceavtal och hyra med serviceavtal av en frankeringsmaskin. I snitt skickar dom ut ett 10-tals brev/dag. Anledningen till att dom är intresserade av en frankeringsmaskin är att det blir enklare och köparen kan köpa/hyra inom 6 månader. Hon är inte beslutsfattaren.
Örebro Frankeringsmaskin Hällefors (Örebro) Önskar en offert på köp med serviceavtal och hyra med serviceavtal av en frankeringsmaskin. I snitt skickar dom ut ett 10-50 tals brev/dag. Anledningen till att dom är intresserade av en frankeringsmaskin är att kunna slippa frimärkerna och köparen kan köpa/hyra inom 6 månader. Han är beslutsfattaren.
Uppsala Frankeringsmaskin UPPSALA (Uppsala) Önskar en offert på köp med serviceavtal och hyra med serviceavtal av en frankeringsmaskin. I snitt skickar dom ut mellan 50-100 tals brev/dag. Anledningen till att dom är intresserade av en frankeringsmaskin är att portot blir billigare och köparen kan köpa/hyra inom 6 månader. Hon är inte beslutsfattaren.

Exempel på partner i
frankeringsmaskin
pitneybowes
offerter frankeringsmaskin
Få offerter

"Mycket bra service med korta varsel, helt nöjd kund är jag. och tack så mycket."

I. Bengtsson

"Ett praktiskt sätt att hitta leverantörer på."

E. Haukeland

Bobex Premium Partners
Detta exklusiva erbjudande presenteras för dig av Bobex Premium partners. Om du också vill njuta av maximal synlighet på den största online-verksamhet marknadsplats i Sverige och därmed komma i direkt kontakt med hundratals kunder, kontakta oss .

Sverige Bobex.se  |  Belgique-België Bobex.be  | Luxembourg Bobex.lu  | Nederland Bobex.nl
© 2000-2016 Bobex.com NV/SA