Bobex - Få prisförslag från de bästa leverantörerna
 
Logga in
(0)8 55 11 49 48
Bobex - det smartaste sättet att köpa och sälja tjänster och produkter Bobex Sverige | Andra länder

 search

Jämför offerter för frankeringsmaskinSkicka din förfrågan gratis
Få offerter snabbt från de bästa leverantörerna
 

Frankeringsmaskin:

 Få flera offerter snabbt och gratis, utan förpliktelser!
 
* 1. Hur mycket post (brev, rekommenderade brev, paket ) skickar ni i snitt?

 
 
 
 

* 2. Har ni redan en frankeringsmaskin?

 
 


Beskriv ert behov
ge här extra information som hjälper leverantörerna att göra en korrekt offert)

Jag önskar också få en offert gällande:
 
 
 
 

Du är nästan klar. Fyll i dina kontaktuppgifter!Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Du är...
Adress
Postnummer
Stad
Land
Frågor med en asterisk (*) är obligatoriska.


Vi värdesätter din integritet. Enligt integritets lagen 1999:08:02, har du rätt till att ha tillgång till samt att korrigera dina personuppgifter. Mer information kan hittas i vår sekretesspolicy.
 

Få snabbt flera gratis offerter: FrankeringsmaskinRegionTitelBeskrivning
Örebro Frankeringsmaskin Hällefors (Örebro) Önskar en offert på köp med serviceavtal och hyra med serviceavtal av en frankeringsmaskin. I snitt skickar dom ut ett 10-50 tals brev/dag. Anledningen till att dom är intresserade av en frankeringsmaskin är att kunna slippa frimärkerna och köparen kan köpa/hyra inom 6 månader. Han är beslutsfattaren.
Uppsala Frankeringsmaskin UPPSALA (Uppsala) Önskar en offert på köp med serviceavtal och hyra med serviceavtal av en frankeringsmaskin. I snitt skickar dom ut mellan 50-100 tals brev/dag. Anledningen till att dom är intresserade av en frankeringsmaskin är att portot blir billigare och köparen kan köpa/hyra inom 6 månader. Hon är inte beslutsfattaren.
Östergötland Frankeringsmaskin Norrköping (Östergötland) Önskar en offert på köp med serviceavtal och hyra med serviceavtal av en frankeringsmaskin. I snitt skickar dom ut ett 10-tals brev/dag. Anledningen till att dom är intresserade av en frankeringsmaskin är att dom har öppnat upp 2 nya kontorer i Nyköpong och i Norrköping och köparen kan köpa/hyra inom 6 månader. Hon är inte beslutsfattaren.
Västernorrland Frankeringsmaskin Hammarstrand (Västernorrland) Önskar en offert på köp med serviceavtal och hyra med serviceavtal av en frankeringsmaskin. I snitt skickar dom ut ett 5-25 tals brev/dag. Anledningen till att dom är intresserade av en frankeringsmaskin är att portot blir billigare och köparen kan köpa/hyra inom 6 månader. Han är beslutsfattaren.
Värmland Frankeringsmaskin Karlstad (Värmland) Önskar en offert på köp med serviceavtal och hyra med serviceavtal av en frankeringsmaskin. I snitt skickar dom ut ett 10-tals brev/dag. Anledningen till att dom är intresserade av en frankeringsmaskin är att maskinen är rätt så gammal och fungerar inte som den ska och köparen kan köpa/hyra inom 6 månader. Han är beslutsfattaren.

Exempel på partner i
frankeringsmaskin
pitneybowes
offerter frankeringsmaskin
Få offerter

"Det har fungerat bra, det var många som hörde av sig via telefon."

P. Johnzen

"Jättebra tjänst! Smidigt."

F. Boijsen

Bobex Premium Partners
Detta exklusiva erbjudande presenteras för dig av Bobex Premium partners. Om du också vill njuta av maximal synlighet på den största online-verksamhet marknadsplats i Sverige och därmed komma i direkt kontakt med hundratals kunder, kontakta oss .

Sverige Bobex.se  |  Belgique-België Bobex.be  | Luxembourg Bobex.lu  | Nederland Bobex.nl
© 2000-2016 Bobex.com NV/SA