Bobex - Få prisförslag från de bästa leverantörerna
 
Logga in
(0)8 55 11 49 48
Bobex - det smartaste sättet att köpa och sälja tjänster och produkter Bobex Sverige | Andra länder

 search

Exempel på förfrågningar

Översikt över några aktuella förfrågningar.

Om du är en leverantör och vill svara på någon av dessa förfrågningar, logga in eller klicka här för att registrera dig som en ny leverantör

IndustriProjektnamnBeskrivning
Värmepump för uppvärmningLuft-vattenvärmepump Nykvarn (Stockholm)Önskar en offert på köp och installation av en luft-vattenvärmepump som ska värma upp ett hus på 140 kvm. Idag värmer köparen med golvvärme och pelletspanna. Vill att den ska installeras under sommaren / hösten 2018.
Värmepump för uppvärmningLuft-vattenvärmepump Skövde (Västra Götaland)Önskar en offert på köp och installation av en luft-vattenvärmepump som ska värma upp ett hus på 132 kvm. Idag värmer köparen med en direktverkande el. Vill att den ska installeras till sommaren.
Värmepump för uppvärmningLuft-vattenvärmepump Svenljunga (Västra Götaland)Önskar en offert på köp och installation av en luft-vattenvärmepump som ska värma upp ett hus på ca: 170 kvm. Idag värmer köparen med en bergvärmepump. Vill att den ska installeras så fort som möjligt.
Värmepump för uppvärmningLuft-luftvärmepump Lerdala (Västra Götaland)Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett litet hus på 30 kvm. Idag värmer köparen med el och kamin. Köparen vet inte när den ska installeras.
Värmepump för uppvärmningLuft-luftvärmepump Hönö (Västra Götaland)Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp en liten stuga på 35-40 kvm. Idag värmer köparen med el och kamin. Vill att den ska installeras under sommaren.
SolpanelerSolpaneler Skövde (Västra Götaland)Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till en gård, köparen har ett lutande tak mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 100 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 25 000 KwH och hans amper är 20.
SolpanelerSolpaneler Sjötofta (Västra Götaland)Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 40-45 graders lutning och den tillgängliga takytan är: 30-40 kvm. Köparen är osäker på sin årliga energiförbrukning och amper.
Värmepump för uppvärmningLuft-luftvärmepump / luft-vattenvärmepump Märsta (Stockholm)Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump eller en luft-vattenvärmepump som ska värma upp en undervånging på 55 kvm. Idag värmer köparen med en luft-vattenvärmepump. Vill att den ska installeras så fort som möjligt.
Värmepump för uppvärmningLuft-luftvärmepump Skå (Stockholm)Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett garage på 70 kvm. Idag värmer köparen med el. Vill att den ska installeras under våren.
SolpanelerSolpaneler Lerum (Västra Götaland)Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 30 graders lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 140 kvm. Köparen är osäker på sin årliga energiförbrukning och amper.
SolpanelerSolpaneler Skärhamn (Västra Götaland)Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 18 graders lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 60 kvm. Köparens årliga energiförbrukning ligger på 20 000 KwH och hennes amper är 20.
Värmepump för uppvärmningLuft-luftvärmepump Ryd (Kronoberg)Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett hus på 200 kvm. Idag värmer köparen med vattenburen el och en panna som har gått sönder. Han vet inte när den ska installeras, det beror på priset.
SolpanelerSolpaneler Kullavik (Västra Götaland)Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 10 graders lutning mot söder. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 18 000 KwH och hans amper är 16.
Värmepump för uppvärmningLuft-luftvärmepump Sölvesborg (Skåne)Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett hus på ca: 100 kvm. Idag värmer köparen med kamin och el. Han vet inte när den ska installeras, det beror på priset.
Värmepump för uppvärmningLuft-vattenvärmepump Rönninge (Stockholm)Önskar en offert på köp och installation av en luft-vattenvärmepump som ska värma upp ett hus på 135 kvm. Idag värmer köparen med en NIBE, en elpanna. Vill att den ska installeras innan nästa vintern 2018.
Värmepump för uppvärmningLuft-luftvärmepump Västervik (Östergötland)Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett garage på 50 kvm. Idag värmer köparen med en värmefläkt och el. Vill att den ska installeras så fort som möjligt.
SolpanelerSolpaneler Hovås (Västra Götaland)Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 14 graders lutning mot söder. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 14 500 KwH och hans amper är 16.
SolpanelerSolpaneler Torslanda (Västra Götaland)Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt parhus, köparen har ett lutande tak med 40 graders lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca:100 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 30 000 KwH och hans amper är 20.
Värmepump för uppvärmningLuft-luftvärmepump möklinta (Västmanland)Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett hus på 80-10 kvm. Idag värmer köparen med el och en äppen spis. Vill att den ska installeras detta år.
Värmepump för uppvärmningLuft-luftvärmepump Säter (Dalarna)Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett sommarställe på 22 kvm. Idag värmer köparen med kamin. Köparen vet inte när den ska installeras.

Fler exempel
Nyckelord:


Kvalitétsstämpel
Quality label
Vår kvalitétskontroll
Få offerter

"Jättebra! Många offerter/prisförslag."

D. Bremberg

"Bra,återkommer gärna en annan gång"

J. Boklund

Tags

Sverige Bobex.se  |  Belgique-België Bobex.be  | Luxembourg Bobex.lu  | Nederland Bobex.nl
© 2000-2016 Bobex.com NV/SA