Bobex - Få prisförslag från de bästa leverantörerna
 
Logga in
(0)8 55 11 49 48
Bobex - det smartaste sättet att köpa och sälja tjänster och produkter Bobex Sverige | Andra länder

 search

Exempel på förfrågningar

Översikt över några aktuella förfrågningar.

Om du är en leverantör och vill svara på någon av dessa förfrågningar, logga in eller klicka här för att registrera dig som en ny leverantör

IndustriProjektnamnBeskrivning
Värmepump för uppvärmningLuft-luftvärmepump Sysslebäck (Värmland)Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp en villa på 300 kvm. Idag värmer köparen med en luftvärmepump. Köparen vet inte när den ska installeras.
SolpanelerSolpaneler Gullspång (Västra Götaland)Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt sommarhus, köparen har ett lutande tak med normal lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 40 kvm. Köparen är osäker på sin årliga energiförbrukning och hans amper är 16.
SolpanelerSolpaneler Köpingebro (Skåne)Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 27 graders lutningn mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 77 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 13 000 KwH och hans amper är 20.
Värmepump för uppvärmningBergvärmepump Ockelbo (Gävleborg)Önskar en offert på köp och installation av en bergvärmepump som ska värma upp en villa på 250 kvm. Idag värmer köparen med en vedpanna, direktverkande el och solceller. Köparen vet inte när den ska installeras.
SolpanelerSolpanel Vårgårda (Västra Götaland)Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 210 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 10 000 KwH och hans amper är 20. Solpanel (el)
Värmepump för uppvärmningLuft-vattenvärmepump / Luft-luftvärmepump Trelleborg (Skåne)Önskar en offert på köp och installation av en luft-vattenvärmepump eller en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett hus på 187 kvm. Idag värmer köparen med en panna och vattenburen el. Vill att den ska installeras så fort som möjligt.
SolpanelerSolpaneler Trelleborg (Skåne)Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett platt tak. Köparen är osäker på sin årliga och hennes amper är 16.
Värmepump för uppvärmningLuft-luftvärmepump Lödeköpinge (Skåne)Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett hus på 200 kvm. Idag värmer köparen med en direktverkande el. Han vet inte när värmpumpren ska installeras.
SolpanelerSolpaneler Lödeköpinge (Skåne)Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 30 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 20 000 KwH och hans amper är 20.
Värmepump för uppvärmningLuft-luftvärmepump Flisby (Jönköping)Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett garage på 60 kvm och 4m30 i höjd. Idag värmer köparen med en panna. Han vet inte när den ska installeras.
SolpanelerSolpaneler Sjöbo (Skåne)Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med mot sydväst och den tillgängliga takytan är ca: 30 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 15 000 KwH och hans amper är 20.
SolpanelerSolpaneler Ekeby (Skåne)Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak mot söder. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 30 000 KwH och hans amper är 20.
SolpanelerSolpaneler Lund (Skåne)Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 30 graders lutning mot öst/väst och den tillgängliga takytan är ca: 70-80 kvm. Köparen är osäker på sin årliga energiförbrukning och hans amper är 16.
SolpanelerSolpaneler oxie (Skåne)Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sin villa, köparen har ett lutande tak och den tillgängliga takytan är ca: 60 kvm. Köparen är osöker på sin årliga energiförbrukning och amper.
SolpanelerSolpaneler Skåne (Skåne)Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 21 graders lutning mot öster och den tillgängliga takytan är ca: 30 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 25 000 KwH och hans amper är 25.
SolpanelerSolpaneler Skäret (Skåne)Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sin villa, köparen har ett lutande tak med 27 graders lutning mot söder, den tillgängliga takytan är ca: 70-80 kvm, köparens årliga energiförbrukning ligger på 12-13000 KwH och hans amper är 16.
SolpanelerSolpaneler Västra Torup (Skåne)Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har en tillgänglig markyta på 100 kvm. Köparen är osäker på sin årliga energiförbrukning och hans amper.
SolpanelerSolpaneler Sandared (Västra Götaland)Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 30-35 graders lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 50-70 kvm. Köparen är osäker på sin årliga energiförbrukning och amper.
SolpanelerSolpaneler Glemmingebro (Skåne)Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med över 45 graders lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 150 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 35 000 KwH och hans amper är 25 (minst).
SolpanelerSolpaneler Östra Karup (Skåne)Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sin villa, köparen har ett lutande tak med normal lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 55 kvm. Köparen är osäker på sin årliga energiförbrukning och hans amper.

Fler exempel
Nyckelord:


Kvalitétsstämpel
Quality label
Vår kvalitétskontroll
Få offerter

"Bobex fungerar bra. Jag är både leverantör och köpare."

J. Taube

"Tjänsten är mycket intressant och jag har fått mycket lockande erbjudanden. Jag kommer nog att ..."

Tags

Sverige Bobex.se  |  Belgique-België Bobex.be  | Luxembourg Bobex.lu  | Nederland Bobex.nl
© 2000-2016 Bobex.com NV/SA