Bobex - Få prisförslag från de bästa leverantörerna
 
Logga in
(0)8 55 11 49 48
Bobex - det smartaste sättet att köpa och sälja tjänster och produkter Bobex Sverige | Andra länder

 search

Exempel på förfrågningar

Översikt över några aktuella förfrågningar.

Om du är en leverantör och vill svara på någon av dessa förfrågningar, logga in eller klicka här för att registrera dig som en ny leverantör

IndustriProjektnamnBeskrivning
SolpanelerSolpanel Ring på eftermiddagen Västra frölunda (Göteborg)Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt sommarhus, köparen har ett lutande tak med 45 graders lutning mot nordsyd och den tillgängliga takytan är ca: 30 kvm. Köparen är osäker på sin årliga energiförbrukning och hans amper är 25.
Värmepump för uppvärmningLuft-luftvärmepump Röfors (Örebro)Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett större uterum på 40 kvm. Idag värmer köparen med direktverkande el. Vill att den ska installeras nu.
Värmepump för uppvärmningLuft-luftvärmepump Frillesås (Västra Götaland)Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett hus på 125 kvm. Idag värmer köparen med en frånluftsvärmepump. Vill att den ska installeras till hösten.
Värmepump för uppvärmningLuft-vattenvärmepump Vattholma (Uppsala)Önskar en offert på köp och installation av en luft-vattenvärmepump som ska värma upp ett hus på 290 kvm inkl. källare samt en inomhuspoolen på 100 kvm. Idag värmer köparen med en jordvärmepump. Vill att den ska installeras efter sommaren.
Värmepump för uppvärmningLuft-vattenvärmepump och bergvärmepump Dalarna (Dalarna)Önskar en offert på köp och installation av en luft-vattenvärmepump eller en bergvärmepump som ska värma upp ett hus på 94 kvm. Idag värmer köparen med vattenburen el. Vill att den ska installeras under året.
Värmepump för uppvärmningLuft-luftvärmepump Billesholm (Skåne)Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett hus på 100 kvm. Idag värmer köparen med en luft-vattenvärmepump. Vill att den ska installeras så fort som möjligt.
SolpanelerSolpaneler Steninge (Halland)Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt sommarhus, köparen har ett lutande tak med 30 graders lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 20 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 10 000 KwH och hans amper är 16. Har ni bilder på taket?
SolpanelerSolpaneler Stenungsund (Västra Götaland)Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med ca: 30 graders lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 50 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 16 000 KwH och hans amper är 16.
Värmepump för uppvärmningLuft-luftvärmepump Kalmar (Kalmar)Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett sommarhus på 120-130 kvm. Idag värmer köparen med ingenting. Vill att den ska installeras till sommar/höst.
Värmepump för uppvärmningLuft-luftvärmepump Skåne (Skåne)Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett radhus på 116 kvm. Idag värmer köparen med vattenburen el. Vill att den ska installeras innan vintern 2018.
SolpanelerSolpaneler Hisings Backa (Västra Götaland)Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sin villa, köparen har ett lutande tak med ca: 40 graders lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 40 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på ca: 20 000 KwH och är osäker på hans amper.
SolpanelerSolpaneler Göteborg (Göteborg)Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med ca: 50 graders lutning mot söder. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 6 000 KwH och är osäke rpå hans amper.
Värmepump för uppvärmningLuft-luftvärmepump Gällstad (Västra Götaland)Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett hus på 75 kvm inkl. källare. Idag värmer köparen med direktverkande el. Vill att den ska installeras efter sommaren.
Värmepump för uppvärmningluft-vattenvärmepump Lindesberg (Örebro)Önskar en offert på köp och installation av en luft-vattenvärmepump som ska värma upp ett hus på 145 kvm inkl. källare. Idag värmer köparen med en vedpanna. Vill att den ska installeras eftersommaren.
Värmepump för uppvärmningLuft-vattenvärmepump Västerås (Västmanland)Önskar en offert på köp och installation av en luft-vattenvärmepump som ska värma upp en del av hus som är på 25-30 kvm. Idag värmer köparen med ingenting. Vill att den ska installeras till September.
Värmepump för uppvärmningBergvärmepump VETLANDA (Jönköping)Önskar en offert på köp och installation av en bergvärmepump som ska värma upp en villa på 226 kvm. Idag värmer köparen med olja. Han vet inte när den ska installeras.
SolpanelerSolpaneler Stenungsund (Västra Götaland)Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med ca: 30 graders lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 50 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 16 000 KwH och hans amper är 16.
SolpanelerSolpaneler Hisings Backa (Västra Götaland)Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sin villa, köparen har ett lutande tak med ca: 40 graders lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 40 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på ca: 20 000 KwH och är osäker på hans amper.
Värmepump för uppvärmningluft-vattenvärmepump Eslöv (Skåne)Önskar en offert på köp och installation av en luft-vattenvärmepump som ska värma upp ett hus på ca: 200 kvm inkl. källare. Idag värmer köparen med vattenburen el. Vill att den ska installeras innan sommaren.
Värmepump för uppvärmningLuft-luftvärmepump Sandhem (Jönköping)Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett gästhus på 40 kvm. Idag värmer köparen med olja. Vill att den ska installeras innan vintern 2018.

Fler exempel
Nyckelord:


Kvalitétsstämpel
Quality label
Vår kvalitétskontroll
Få offerter

"Idén är förträfflig och jag kommer förmodligen att testa den igen."

"En kanontjänst! Ger bra möjligheter att snabbt och smidigt jämföra anbud, få en prisbild och ko..."

Tags

Sverige Bobex.se  |  Belgique-België Bobex.be  | Luxembourg Bobex.lu  | Nederland Bobex.nl
© 2000-2016 Bobex.com NV/SA