Bobex - Få prisförslag från de bästa leverantörerna
 
Logga in
(0)8 55 11 49 48
Bobex - det smartaste sättet att köpa och sälja tjänster och produkter Bobex Sverige | Andra länder

 search
Skicka förfrågan

Nya leverantörer

Översikt över några aktuella förfrågningar.

Om du är en leverantör och vill svara på någon av dessa förfrågningar, logga in eller klicka här för att registrera dig som en ny leverantör

Industri Region Beskrivning
Solpaneler Dalarna Solpaneler Falun (Dalarna)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 27 graders lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 135 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 18 000 KwH och hans amper är 16.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler Sexdrega (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med ca: 30 graders lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 50-60 kvm. Köparen är osäker på sin årliga energiförbrukning och hans amper är 20 eller 25.
Solpaneler Jönköping Solpaneler Värnamo (Jönköping)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 16 graders lutning mot väster och den tillgängliga takytan är ca: 130 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 20 000 KwH och hans amper är 25.
Solpaneler Stockholm Solpaneler Runmarö (Stockholm)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt fritidshus, köparen har ett lutande tak mot öst/väst och den tillgängliga takytan är ca: 60 kvm. Köparen är osäker på sin årliga energiförbrukning och hans amper är 25.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler Dannike (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 27 graders lutning mot öst/väster och den tillgängliga takytan är ca: 90 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 10 000 KwH och hans amper är 16.
Solpaneler Stockholm Solpaneler Järfälla (Stockholm)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 45 graders lutning mot sydost och den tillgängliga takytan är ca: 33 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 35 000 KwH och hans amper är 16.
Solpaneler Skåne Solpaneler Falsterbo (Skåne)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 45 graders lutning mot sydost och den tillgängliga takytan är ca: 50 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på ca: 12 000 KwH och hans amper är 16.
Solpaneler Värmland Solpaneler Värmland (Värmland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 35-40 graders lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 75-80 kvm. Köparen är osäker på sin årliga energiförbrukning och hans amper är 16.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler Lindome (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 26 graders lutning mot syd-sydväst och den tillgängliga takytan är ca: 60 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 14 000 KwH och hans amper är 16.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler Ytterby (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med vanlig lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 100 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 40 000 KwH och hans amper är 16.
Solpaneler Blekinge Solpaneler Rödeby (Blekinge)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak lutning mot söder. Köparen är osäker på sin årliga energiförbrukning eftersom hon har precis flyttat in i huset.
Värmepump för uppvärmning Stockholm Luft-luftvärmepump Vällingby (Stockholm)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett hus på 120 kvm. Idag värmer köparen med en elpanna. Vill att den ska installeras så snart som möjligt.
Solpaneler Stockholm Solpaneler Johanneshov (Stockholm)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till en statsdelsförvaltning, köparen har ett platt tak och den tillgängliga takytan är ca: 1000 kvm. Köparen är osäker på den årliga energiförbrukning och amper.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler Skövde (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 35 graders lutning mot sydost och den tillgängliga takytan är ca: 80 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 18 000 KwH och hans amper är 20.
Solpaneler Skåne Solpaneler Gualöv (Skåne)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak kanske mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 40 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 12 000 KwH och hans amper är 16.
Solpaneler Skåne Solpaneler Skanör (Skåne)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 40 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 23 000 KwH.
Solpaneler Kronoberg Solpaneler Växsjö (Kronoberg)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 30-40 graders lutning mot sydväst/sydost. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 10 000 KwH och hans amper är 16.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler Skövde (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 35 graders lutning mot sydost och den tillgängliga takytan är ca: 80 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 18 000 KwH och hans amper är 20.
Värmepump för uppvärmning Västra Götaland Luft-luftvärmepump Trollhättan (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett hus på 80 kvm (bottenvåning). Idag värmer köparen med direktverkande el. Vill att den ska installeras inom ett halvår.
Solpaneler Skåne Solpaneler Vellihge (Skåne)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 40 kvm. Köparen är osäker på sin årliga energiförbrukning och hans amper.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler Tjörn (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 35 graders lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 40 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 10 000 KwH och hans amper är 16.
Solpaneler Kronoberg Solpaneler Växjö (Kronoberg)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sin villa, köparen har ett lutande tak mot öster och den tillgängliga takytan är ca: 40 kvm. Köparen är osäker på sin årliga energiförbrukning och hans amper.
Värmepump för uppvärmning Stockholm Luft-luftvärmepump Tungelsta (Stockholm)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett sommarhus på 40 kvm. Idag värmer köparen med direktverkande el. Vill att den ska installeras innan vintern 2017.
Solpaneler Södermanland Solpaneler Vingåker (Södermanland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 27 graders lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 50 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 20 000 KwH och hans amper är 20.
Solpaneler Östergötland Solpaneler Gamleby (Östergötland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 45 graders lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 500 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 8 000 KwH och hans amper är 20.
Solpaneler Skåne Solpaneler Vellinge (Skåne)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 30-40 graders lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 70-80 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 20-30 000 KwH och hans amper är 16.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler Väröbacka (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med ganska brant lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 50 kvm. Köparens årliga energiförbrukning ligger på ca: 30 000 KwH och hans amper är 25.
Solpaneler Halland Solpaneler Halland (Halland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 10-20 graders lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 50-60 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 19-20 000 KwH och är osäker på hans amper.
Solpaneler Dalarna Solpaneler Orsa (Dalarna)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 28 graders lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 160 kvm. Köparen är osäker på sin årliga energiförbrukning och hans amper är 16.
Värmepump för uppvärmning Stockholm Luft-vattenvärmepump Järfälla (Stockholm)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-vattenvärmepump som ska värma upp ett hus på 140 kvm. Idag värmer köparen med direktverkande el. Vill att den ska installeras mitten eller slutet på november.
Värmepump för uppvärmning Stockholm Luft-luftvärmepump Runmarö (Stockholm)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett hus på 60 kvm. Idag värmer köparen med ved. Han vet inte när den ska installeras.
Värmepump för uppvärmning Göteborg Luft-luftvärmepump Göteborg (Göteborg)
Önskar en offert på köp och installation av två stycken luft-luftvärmepumpar som ska värma upp ett kontor och ett lager på 400 kvm. Idag värmer köparen med direktverkande el och vattenburen el. Vill att den ska installeras så fort som möjligt.
Värmepump för uppvärmning Gävleborg Luft-vattenvärmepump Norrsundet (Gävleborg)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-vattenvärmepump som ska värma upp ett hus på 131 kvm. Idag värmer köparen med en luft-luftvärmepump och en kamin. Vill att den ska installeras innan vintern 2017.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler Stenstorp (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak mot söder. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 10 000 KwH och hans amper är 16.
Värmepump för uppvärmning Västra Götaland Luft-vattenvärmepump Bollebygd (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-vattenvärmepump som ska värma upp ett hus på 170 kvm. Idag värmer köparen med ved. Vill att den ska installeras innan vintern 2017.
Solpaneler Skåne Solpaneler Helsingborg (Skåne)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 30-40 kvm. Köparen är osäker på sin årliga energiförbrukning och hans amper är 16.
Värmepump för uppvärmning Stockholm Luft-luftvärmepump Stockholm (Stockholm)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett fritidshus på 100 kvm. Idag värmer köparen med direktverkande. Vill att den ska installeras så fort som möjligt.
Värmepump för uppvärmning Stockholm Luft-luftvärmepump Bromma (Stockholm)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp en båt på 70 kvm. Idag värmer köparen med en oljepanna och vattenburen el. Vill att den ska installeras under hösten 2017.
Värmepump för uppvärmning Stockholm Luft-luftvärmepump Vendelsö (Stockholm)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett radhus på 134 kvm. Idag värmer köparen med direktverkande el. Hon vet inte när den ska installeras.
Värmepump för uppvärmning Västra Götaland Luft-luftvärmepump Kungsbacka (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett garage på 40 kvm. Idag värmer köparen med direktverkande el. Vill att den ska installeras innan vintern.
Värmepump för uppvärmning Stockholm Luft-luftvärmepump Vaxholm (Stockholm)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett hus på 50 kvm. Idag värmer köparen med en värmepump som aldrig har fungerat korrekt. Vill att den ska installeras så fort som möjligt.
Värmepump för uppvärmning Skåne Luft-vattenvärmepump TECKOMATORP (Skåne)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-vattenvärmepump och en bergvärmepump som ska värma upp en villa på 300 kvm. Idag värmer köparen med golvvärme. Vill att den ska installeras så fort som möjligt.
Solpaneler Skåne Solpaneler Skivarp (Skåne)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 45 graders lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 60 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 26 000 KwH och hans amper är 20.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler Öjersjö (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande garagetak med 9 graders lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 40 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 15-18 000 KwH och hans amper är 20.
Solpaneler Skåne Solpaneler Skåne (Skåne)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 50 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på minst 25 000 KwH och hennes amper är 25.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler Mariestad (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 28 graders lutning mot sydost och den tillgängliga takytan är ca: 100 kvm.. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 5 000 KwH och hans amper är 16.
Vedpanna Stockholm Vedpanna Skärholmen (Stockholm)
Önskar en offert på köp och installation av en vedpanna som ska installeras nere i källaren som är på 139 kvm. Idag värmer köparen med direktverkande el. Huset är byggt 1972. Köparen vill att den ska installeras när som helst, han kan inte tänka sig att komplettera med solenergi.
Värmepump för uppvärmning Västra Götaland Luft-vattenvärmepump Veddige (halland)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett hus på 70 kvm. Idag värmer köparen med el. Vill att den ska installeras innan vintern 2017.
Solpaneler Dalarna Solpaneler SVÄRDSJÖ (Dalarna)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt ladugård, köparen har ett lutande tak mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 1000 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 60 000 KwH och hans amper är 32.
Solpaneler Stockholm Solpaneler Upplands Väsby (Stockholm)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 30 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 18 000 KwH och hans amper är 16.
Solpaneler Skåne Solpaneler Arlöv (Skåne)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 100 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 22-24 000 KwH och hans amper är 16.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler Hisings Backa (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 10 graders lutning mot sydost och den tillgängliga takytan är ca: 150 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på ca: 30 000 KwH och hans amper är 25.
Värmepump för uppvärmning Gotland Luft-vattenvärmepump Gotland (Gotland)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-vattenvärmepump som ska värma upp ett hus på 75 kvm. Idag värmer köparen med en varmvattenberedare. Vill att den ska installeras så fort som möjligt.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler Lidköping (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 23 graders lutning mot söder och den tillängliga takytan är ca: 60-70 kvm. Köparen är osäker på sin årliga energiförbrukning och amper.
Värmepump för uppvärmning Göteborg Luft-luftvärmepump Göteborg (Göteborg)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett radhus på 130 kvm. Idag värmer köparen med fjärrvärme. Han vet inte när den ska installeras, det beror på priset säger han.
Solpaneler Skåne Solpaneler Båstad (Skåne)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt fritidshus, köparen har ett lutande tak mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 45 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 4 500 KwH - 4 700 KwH och hans amper är 16.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler Partille (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 13 graders lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 75 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 50 000 KwH och hans amper är 35.
Solpaneler Stockholm Solpaneler Upplands Väsby (Stockholm)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 16 graders lutning mot söder ochd en tillgängliga takytan är ca: 30 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger mellan 16-20 000 KwH och hans amper är 16.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler Trollhättan (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sin villa ute på landet, köparen har ett lutande tak mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 60 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på ca: 10 000 KwH och hans amper är 25.
Solpaneler Jönköping Solpaneler jönköping (Jönköping)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sin villa, köparen har ett platt tak med 8-10 graders och den tillgängliga takytan är ca: 80-100 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 20 000 KwH och hans amper är 16.
Solpaneler Östergötland Solpaneler Linköping (Östergötland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till en bostadsrättsförening, köparen har ett lutande tak mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 50 kvm. Köparen är osäker på den årliga energiförbrukning och amper.
Solpaneler Uppsala Solpaneler Örbyhus (Uppsala)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 20 graders lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 40-50 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 25 000 KwH och hans amper är 16.
Solpaneler Halland Solpaneler Laholm (Halland)
Önskar en offert på köp och installation på solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 45 graders lutning mot söder och väster och den tillgängliga takytan är 80-90 kvm. Köparens årliga energiförbrukning ligger mellan 25 000 KwH och hans amper är 20.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler Kungälv (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 10 graders lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 30 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 12-13 000 KwH och hans amper är 20.
Solpaneler Skåne Solpaneler Arlöv (Skåne)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med normal lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 100 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 22 000 KwH och hans amper är 16.
Solpaneler Värmland Solpaneler Deje (Värmland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till ett uthustak, köparen har ett lutande tak med 10 graders lutning mot söder ochd en tillgängliga takytan är ca: 50-75 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 12-13 000 KwH och hans amper är 16.
Solpaneler Skåne Solpaneler Lund (Skåne)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett platt tak och den tillgängliga takytan är ca: 65-70 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 16 500 KwH och är osäker på amperen.
Solpaneler Malmö Solpaneler Malmö (Malmö)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 40-45 graders lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 50 kvm. Köparen är osäker på sin årliga energiförbrukning och hans amper är 16.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler Väröbacka (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med ganska brant lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 50 kvm. Köparens årliga energiförbrukning ligger på ca: 30 000 KwH och hans amper är 25.
Solpaneler Malmö Solpaneler Limhamn (Malmö)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 30-40 graders lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 50-55 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger mellan 5 000 KwH - 10 000 KwH och hans amper är 16.
Värmepump för uppvärmning Västra Götaland Luft-luftvärmepump Göteborg (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp en nerdervåning på 100 kvm. Idag värmer köparen med direktverkande el. Vill att den ska installeras från och med nu.
Solpaneler Skåne Solpaneler Killeberg (Skåne)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sin villa, köparen har ett lutande tak med 40 graders lutningmot söder och den tillgängliga takytan är ca: 50 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 8 000 KwH och hans amper är 20.
Mobila växlar Jönköping Mobila växlar Forsheda (Jönköping)
Önskar en offert på en mobilväxel, dom använder 4-5 mobiltelefoner.
Värmepump för uppvärmning Stockholm Luft-luftvärmepump Södertälje (Stockholm)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett hus på 125 kvm. Idag värmer köparen med direktverkande el och en braskamin. Vill att den ska installeras så fort som möjligt.
Värmepump för uppvärmning Jönköping Luft-luftvärmepump Kvillsfors (Jönköping)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett hus på 45 kvm plus en utbyggnad på 60 kvm. Idag värmer köparen med direktverkande el. Vill att den ska installeras maj/juni 2018.
Fler exempel

Sverige Bobex.se  |  Belgique-België Bobex.be  | Luxembourg Bobex.lu  | Nederland Bobex.nl
© 2000-2016 Bobex.com NV/SA