Bobex - Få prisförslag från de bästa leverantörerna
 
Logga in
(0)8 55 11 49 48
Bobex - det smartaste sättet att köpa och sälja tjänster och produkter Bobex Sverige | Andra länder

 search
Skicka förfrågan

Nya leverantörer

Översikt över några aktuella förfrågningar.

Om du är en leverantör och vill svara på någon av dessa förfrågningar, logga in eller klicka här för att registrera dig som en ny leverantör

Industri Region Beskrivning
Värmepump för uppvärmning Stockholm Luft-vattenvärmepump Nykvarn (Stockholm)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-vattenvärmepump som ska värma upp ett hus på 140 kvm. Idag värmer köparen med golvvärme och pelletspanna. Vill att den ska installeras under sommaren / hösten 2018.
Värmepump för uppvärmning Västra Götaland Luft-vattenvärmepump Skövde (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-vattenvärmepump som ska värma upp ett hus på 132 kvm. Idag värmer köparen med en direktverkande el. Vill att den ska installeras till sommaren.
Värmepump för uppvärmning Västra Götaland Luft-vattenvärmepump Svenljunga (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-vattenvärmepump som ska värma upp ett hus på ca: 170 kvm. Idag värmer köparen med en bergvärmepump. Vill att den ska installeras så fort som möjligt.
Värmepump för uppvärmning Västra Götaland Luft-luftvärmepump Lerdala (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett litet hus på 30 kvm. Idag värmer köparen med el och kamin. Köparen vet inte när den ska installeras.
Värmepump för uppvärmning Västra Götaland Luft-luftvärmepump Hönö (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp en liten stuga på 35-40 kvm. Idag värmer köparen med el och kamin. Vill att den ska installeras under sommaren.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler Skövde (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till en gård, köparen har ett lutande tak mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 100 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 25 000 KwH och hans amper är 20.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler Sjötofta (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 40-45 graders lutning och den tillgängliga takytan är: 30-40 kvm. Köparen är osäker på sin årliga energiförbrukning och amper.
Värmepump för uppvärmning Stockholm Luft-luftvärmepump / luft-vattenvärmepump Märsta (Stockholm)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump eller en luft-vattenvärmepump som ska värma upp en undervånging på 55 kvm. Idag värmer köparen med en luft-vattenvärmepump. Vill att den ska installeras så fort som möjligt.
Värmepump för uppvärmning Stockholm Luft-luftvärmepump Skå (Stockholm)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett garage på 70 kvm. Idag värmer köparen med el. Vill att den ska installeras under våren.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler Lerum (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 30 graders lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 140 kvm. Köparen är osäker på sin årliga energiförbrukning och amper.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler Skärhamn (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 18 graders lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 60 kvm. Köparens årliga energiförbrukning ligger på 20 000 KwH och hennes amper är 20.
Värmepump för uppvärmning Kronoberg Luft-luftvärmepump Ryd (Kronoberg)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett hus på 200 kvm. Idag värmer köparen med vattenburen el och en panna som har gått sönder. Han vet inte när den ska installeras, det beror på priset.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler Kullavik (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 10 graders lutning mot söder. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 18 000 KwH och hans amper är 16.
Värmepump för uppvärmning Skåne Luft-luftvärmepump Sölvesborg (Skåne)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett hus på ca: 100 kvm. Idag värmer köparen med kamin och el. Han vet inte när den ska installeras, det beror på priset.
Värmepump för uppvärmning Stockholm Luft-vattenvärmepump Rönninge (Stockholm)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-vattenvärmepump som ska värma upp ett hus på 135 kvm. Idag värmer köparen med en NIBE, en elpanna. Vill att den ska installeras innan nästa vintern 2018.
Värmepump för uppvärmning Östergötland Luft-luftvärmepump Västervik (Östergötland)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett garage på 50 kvm. Idag värmer köparen med en värmefläkt och el. Vill att den ska installeras så fort som möjligt.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler Hovås (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 14 graders lutning mot söder. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 14 500 KwH och hans amper är 16.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler Torslanda (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt parhus, köparen har ett lutande tak med 40 graders lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca:100 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 30 000 KwH och hans amper är 20.
Värmepump för uppvärmning Västmanland Luft-luftvärmepump möklinta (Västmanland)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett hus på 80-10 kvm. Idag värmer köparen med el och en äppen spis. Vill att den ska installeras detta år.
Värmepump för uppvärmning Dalarna Luft-luftvärmepump Säter (Dalarna)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett sommarställe på 22 kvm. Idag värmer köparen med kamin. Köparen vet inte när den ska installeras.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler Hjälteby (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 26 graders lutning mot söder. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 7 400 KwH och hans amper är 16.
Värmepump för uppvärmning Uppsala Luft-luftvärmepump Knutby (Uppsala)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett hus på 63 kvm. Idag värmer köparen med el och kamin. Vill att den ska installeras innan nästa vinter.
Värmepump för uppvärmning Skåne Luft-luftvärmepump Oxie (Skåne)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett sovrum på 12 kvm. Idag värmer köparen med el. Vill att den ska installeras till sommaren.
Värmepump för uppvärmning Skåne Luft-luftvärmepump Göteborg (Göteborg)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-vattenvärmepump som ska värma upp ett hus på 240 kvm. Idag värmer köparen med en pelletspanna. Vill att den ska installeras helst innan nästa vintern.
Värmepump för uppvärmning Västra Götaland Luft-luftvärmepump Bollebygd (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett garage på 45-50 kvm. Idag värmer köparen med en värmefläkt. Vill att den ska installeras detta år.
Värmepump för uppvärmning Västra Götaland Luft-luftvärmepump Färgelanda (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett hus på 150 kvm. Idag värmer köparen med ved och vattenburen el. Vill att den ska installeras så fort som möjligt.
Värmepump för uppvärmning Skåne Luft-luftvärmepump Strömsnäsbruk (Skåne)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett hus på 126 kvm. Idag värmer köparen med varmvattenberedare och en vedpanna. Vill att den ska installeras till sommaren 2018.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler Kungälv (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 30 graders lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 30kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 18 000 KwH och hans amper är 16.
Värmepump för uppvärmning Värmland Luft-luftvärmepump Åmål (Värmland)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett hus på 98 kvm. Idag värmer köparen med ved och el. Han vet inte när värmepumpen ska installeras det beror på priset.
Värmepump för uppvärmning Skåne Luft-luftvärmepump Helsingborg (Skåne)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett rum på 15 kvm. Idag värmer köparen med direktverkande el. Vill att den ska installeras inom en månad.
Värmepump för uppvärmning Västmanland Luft-luftvärmepump Västerås (Västmanland)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett litet rum och kök på 40 kvm. Idag värmer köparen med en luftvärmepump som inte räcker till. Vill att den ska installeras så fort som möjligt.
Värmepump för uppvärmning Skåne Luft-luftvärmepump Viken (Skåne)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett garage på 28 kvm. Idag värmer köparen med ingenting. Vill att den ska installeras senast augusti 2018.
Värmepump för uppvärmning Malmö Luft-luftvärmepump Tygelsjö (Malmö)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett hus på 175 kvm. Idag värmer köparen med en luftvärmepump som han vill byta ut. Vill att den ska installeras slutet av augusti.
Värmepump för uppvärmning Dalarna Luft-luftvärmepump djurås (Dalarna)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett hus på 50 kvm. Idag värmer köparen med en elpanna. Vill att den ska installeras till sommaren 2018.
Värmepump för uppvärmning Värmland luft-vattenvärmepump Arvika (Värmland)
170 kvm hus 55 kvm garage vill ha golvvärme nybygge Önskar en offert på köp och installation av en luft-vattenvärmepump som ska värma upp ett hus på 170 kvm samt ett garage på 55 kvm. Idag värmer köparen med ingenting eftersom det gäller ett nybygge. Vill att den ska installeras till hösten.
Värmepump för uppvärmning Västra Götaland Luft-luftvärmepump Tranemo (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett garge på 50 kvm. Idag värmer köparen med ingenting. Vill att den ska installeras till sommaren 2018.
Värmepump för uppvärmning Örebro Luft-luftvärmepump Kumla (Örebro)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett garage på 80 kvm. Idag värmer köparen med ingenting. Vill att den ska installeras så snart som möjligt.
Värmepump för uppvärmning Västra Götaland Luft-luftvärmepump Skövde (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av två stycken luft-luftvärmepumpar som ska värma upp ett garage på 40 kvm och ett isolerat uterum med golvvärme på ca 50 kvm. Idag värmer köparen med ingenting i själva garaget. Vill att den ska installeras innan nästa vinter.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler askerön (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 30 graders lutning och den tillgängliga takytan är ca: 80 kvm. Köparen är osäker på sin årliga energiförbrukning och hennes amper är 16.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler Skövde (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 60 kvm. Köparen är osäker på sin årliga energiförbrukning och hans amper.
Solpaneler Gotland Solpaneler Visby (Gotland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 42 graders lutning mot öster och den tillgängliga takytan är ca: 100 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 25 000 KwH och hans amper är 16.
Värmepump för uppvärmning Östergötland Luft-luftvärmepump Linköping (Östergötland)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett hus på 157 kvm. Idag värmer köparen med fjärrvärme. Han vet inte när den ska installeras, det beror på priset.
Värmepump för uppvärmning Stockholm Luft-luftvärmepump muskö (Stockholm)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett hus på 60 kvm. Idag värmer köparen med direktverkande el. Vill att den ska installeras till sommaren.
Värmepump för uppvärmning Skåne Luft-luftvärmepump Ängelholm (Skåne)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett hus på 170 kvm. Idag värmer köparen med direktverkande el. Köparen vet inte när den ska installeras.
Värmepump för uppvärmning Östergötland Luft-luftvärmepump Vagnhärad (Östergötland)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett sommarhus på 70-80 kvm. Idag värmer köparen med direktverkande el. Vill att den ska installeras innan vintern 2018.
Värmepump för uppvärmning Örebro Luft-luftvärmepump Örebro (Örebro)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp en inglasad altan på 30 kvm. Idag värmer köparen med ingenting. Vill att den ska installeras till hösten.
Värmepump för uppvärmning Dalarna luft-vattenvärmepump Borlänge (Dalarna)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-vattenvärmepump som ska värma upp ett hus på 160 kvm. Idag värmer köparen med vattenburen golvvärme. Vill att den ska installeras mot hösten 2018.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler Vårgårda (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak mot öst/väst och den tillgängliga takytan är ca: 50 kvm. Köparen är osäker på sin årliga energiförbrukning och amper.
Värmepump för uppvärmning Västmanland Luft-luftvärmepump Kungsör (Västmanland)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp en källare på ca: 50-60 kvm. Idag värmer köparen med en luftvärmepum. Vill att den ska installeras till sommaren/hösten 2018.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler Onsala (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak mot öst/väst och den tillgängliga takytan är ca: 140 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 24 000 KwH och hans amper är 25.
Värmepump för uppvärmning Västra Götaland Luft-luftvärmepump Lerum (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp en nedervåning på 75 kvm. Idag värmer köparen med en luftvärmepup som börjar bli gammal. Vill att den ska installeras till hösten 2018.
Värmepump för uppvärmning Stockholm Luft-luftvärmepump Ösbo (Stockholm)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett fritidshus på 70 kvm och ett garage på 90 kvm. Idag värmer köparen med luftvärmepumt. Vill att den ska installeras nu.
Värmepump för uppvärmning Malmö Luft-luftvärmepump Malmö (Malmö)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett hus på 160 kvm inkl. källare. Idag värmer köparen med gas. Vill att den ska installeras till sommaren.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler Skärhamn (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak mot sydväst och den tillgängliga takytan är ca: 60 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på ca: 11 000 KwH och hans amper är 16.
Solpaneler Skåne Solpaneler Vallåkra (Skåne)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till ett lantbruk, köparen har ett lutande tak med 35 graders lutning mot söder och den tillgängliga takyan är ca: 150 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 40 000 KwH och hans amper är 25 som kommer höjas till 35.
Värmepump för uppvärmning Jönköping Bergvärmepump HUSKVARNA (Jönköping)
Önskar en offert på köp och installation av en bergvärmepump som ska värma upp ett hus samt ett nybygge på ca: 300 kvm. Idag värmer köparen med vattenburen el. Vill att den ska installeras nu till sommaren.
Värmepump för uppvärmning Stockholm Luft-luftvärmepump Lidingö (Stockholm)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp en undervåning på 75 kvm. Idag värmer köparen med direktverkande el. Vill att den ska installeras under april/maj.
Värmepump för uppvärmning Kronoberg Luft-luftvärmepump Braås (Kronoberg)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett hus på 65 kvm samt en källare på 60 kvm. Idag värmerköparen med en luft-luftvärmepump och pellets. Vill att den ska installeras så fort som möjligt.
Värmepump för uppvärmning Västra Götaland Luft-luftvärmepump Falköping. (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp en nedervåning på 70-80 kvm. Idag värmer köparen med ved. Köparen vet inte när värmepumpen ska installeras, det beror på priset.
Värmepump för uppvärmning Stockholm Luft-vattenvärmepump Gräsö (Stockholm)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-vattenvärmepump som ska värma upp ett hus på ca: 250 kvm. Idag värmer köparen med ved och en luft-luftvärmepump. Köparen vet inte när värmepumpen ska installeras.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler Romelanda (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett lutande tak med 45 graders lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 30-40 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 16 000 KwH och hans amper är 16.
Värmepump för uppvärmning Stockholm Luft-vattenvärmepump Segeltorp (Stockholm)
Önskar en offert på köp och installation av två stycken luft-vattenvärmepump som ska värma upp ett parhus på 220 kvm inkl. källare. Idag värmer köparen med ingenting, det gäller ett nybygge. Vill att den ska installeras till juni.
Värmepump för uppvärmning Stockholm Luft-luftvärmepump Stockholm (Stockholm)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett hus på 156 kvm. Idag värmer köparen med luft-luftvärmepump. Han vill att den ska installeras så fort han får en offert.
Värmepump för uppvärmning Kronoberg Luft-luftvärmepump Rinkaby (Kronoberg)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp en stuga på 60 kvm. Idag värmer köparen med ingenting. Vill att den ska installeras så fort som möjligt.
Värmepump för uppvärmning Västra Götaland Jordvärmepump Västra Götaland (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av en jordvärmepump som ska värma upp ett hus på 240-260 kvm, gästhus på 60 kvm samt ett garage på 60 kvm. Idag värmer köparen med vattenburen golvvärme och radiatorer. Vill att den ska installeras till hösten.
Värmepump för uppvärmning Blekinge Luft-luftvärmepump Ronneby (Blekinge)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett hus på 120 kvm. Idag värmer köparen med en gammal luftvärmepump samt direktverkande el. Vill att den ska installeras efter vintern.
Solpaneler Södermanland Solpaneler Malmköping (Södermanland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till 2 stycken hyresfastigheter, köparen har ett lutande tak med 20-30 graders lutning mot sydväst och den tillgängliga takytan är ca: 70 kvm. Köparen är osäker på sin årliga energiförbrukning och amper.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler Götene (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus på ett lantbruk, köparen har ett brutet tak mot söder och den tillgängliga takytan är minst 30 kvm. Köparen är osäker på sin årliga energiförbrukning och hans amper är 16.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler Västra Götaland (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sin villa, köparen har ett lutande plåttak och han kan få plats med 22 paneler, han vill kunna tillverka 4400 kw-4600 kw/år då träd och dyligt skymmer lite och hans amper är 16.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler Angered (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sin sommarstuga, köparen har ett lutande tak med 60 graders lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 40 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 12 000 KwH och hans amper är 16.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler Torslanda (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sitt hus, köparen har ett platt tak och den tillgängliga takytan är ca: 100 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 12 000 KwH och hans amper är 16.
Solpaneler Västra Götaland Solpaneler Angered (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av solpaneler till sin sommarstuga, köparen har ett lutande tak med 60 graders lutning mot söder och den tillgängliga takytan är ca: 40 kvm. Köparens årliga energiförbrukningen ligger på 12 000 KwH och hans amper är 16.
Värmepump för uppvärmning Västra Götaland Luft-luftvärmepump Vargön (Västra Götaland)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-luftvärmepump som ska värma upp ett hus på 120 kvm. Idag värmer köparen med element. Vill att den ska installeras så fort som möjligt.
Värmepump för uppvärmning Östergötland Luft-luftvärmepump Lotorp (Östergötland)
Köparen har redan idag en luft-vattenvärmepump med el-panna som komplettering över -20. Detta fungerar inte tillfredsställande darför hon vill ha en luft-luftvärmepump som komplettering. Det gäller ett hus på två våningar (100 kvm) varav nedre där hälft är under jord. Köparen vill att värmepumpen ska installeras så fort så möjligt.
Värmepump för uppvärmning Dalarna luft-vattenvärmepump Gustafs (Dalarna)
Önskar en offert på köp och installation av en luft-vattenvärmepump som ska värma upp ett hus på 160-170 kvm inkl. källare. Idag värmer köparen med en vedpanna och med en ackumulatortank. Vill att den ska installeras till sommaren.
Fler exempel

Sverige Bobex.se  |  Belgique-België Bobex.be  | Luxembourg Bobex.lu  | Nederland Bobex.nl
© 2000-2016 Bobex.com NV/SA