Bobex - Få prisförslag från de bästa leverantörerna
 
Logga in
(0)8 55 11 49 48
Bobex - det smartaste sättet att köpa och sälja tjänster och produkter Bobex Sverige | Andra länder

 search
Översikt över offertförfrågningar i den valda kategorin

KategoriRegionBeskrivning
Elektronisk körjournal
Dalarna
Elektronisk körjournal Borlänge (Dalarna)
Önskar en offert på en körjournal till 1 st fordon, dom skriver icke körjournal manuellt idag, den anställda använder bilen privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Skåne
Elektronisk körjournal Staffanstorp (Skåne)
Önskar en offert på en körjournal till 1 st företagsbil, dom skriver körjournal manuellt idag, den anställda använder bilen privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Örebro
Elektronisk körjournal Örebro (Örebro)
Önskar en offert på en körjournal till 10 st företagsbilar, dom skriver icke körjournal manuellt idag utan har en elektronisk körjournal med Abax, 2 stycken förmånsbilar används privat används privat medan resten inte gör det, är medlem i en branchorganisation, små företagarna, och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Västerbotten
Elektronisk körjournal Umeå (Västerbotten)
Önskar en offert på en körjournal till 3 st företagsbilar, dom skriver körjournal manuellt idag, de anställda använder bilarna privat ibland, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Stockholm
Elektronisk körjournal Vallentuna (Stockholm)
Önskar en offert på en körjournal till 2 st tjänstebil och lättlastbil, dom skriver icke körjournal manuellt idag, de anställda använder ej bilen privat, är icke medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Kronoberg
Elektronisk körjournal Lenhovda
Önskar en offert på en körjournal till 1-2 st fordon, dom skriver körjournal manuellt idag, den anställda använder ej fordonet privat, är icke medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Stockholm
Elektronisk körjournal Upplands Väsby (Stockholm)
Önskar en offert på en körjournal till 1 st lätta transportfordon, dom skriver körjournal manuellt idag, den anställda använder ej fordonet privat, är medlem i en branchorganisation, små företagarna, och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Gävleborg
Elektronisk körjournal Hudiksvall (Gävleborg)
Önskar en offert på en körjournal till 3 till 4 st nya lätta lastbilar, den anställda använder ej fordorna privat, är icke med i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Stockholm
Elektronisk körjournal Bandhagen (Stockholm)
Önskar en offert på en körjournal till 1 st personbil, dom skriver icke körjournal manuellt idag, den anställda använder ej bilen privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Västernorrland
Elektronisk körjournal Nordingrå (Västernorrland)
Önskar en offert på en körjournal till 1-3 st företagsbil, dom skriver körjournal manuellt idag, de anställda använder ej bilearna privat, är medlem i en branchorganisation, Företagarna och Hotell och Resturang facket, köparen känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Stockholm
Elektronisk körjournal Nyköping (Stockholm)
Önskar en offert på en körjournal till 4 st företagsbilar varav 2 är hyresbilar, dom skriver körjournal manuellt idag, de anställda använder ej bilarna privat, är icke med i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Mac.
Elektronisk körjournal
Skåne
Elektronisk körjournal Båstad (Skåne)
Önskar en offert på en körjournal till 1 fordon, dom skriver körjournal manuellt idag, den anställda använder ej fordonet privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Skåne
Elektronisk körjournal Olofström (Skåne)
Önskar en offert på en körjournal till 10 st fordon, dom skriver körjournal manuellt idag, de anställda använder ej fordorna privat, är icke med i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Östergötland
Elektronisk körjournal Borensberg (Östergötland)
Önskar en offert på en körjournal till 1 st fordon (köparen har 3 stycken fordon och önskar veta hur mycket det kostar), dom skriver körjournal manuellt idag, de anställda använder ej fordorna privat, är icke med i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Halland
Elektronisk körjournal Falkenberg (Halland)
Önskar en offert på en körjournal till 2 st företagsbilar, dom skriver körjournal manuellt idag, de anställda använder ej bilarna privat, är icke med i en branchorganisation, Företagarna och Visita, och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Västra Götaland
Elektronisk körjournal GRÄSTORP (Västra Götaland)
Önskar en offert på en körjournal till 4 st företagsbilar, dom skriver körjournal manuellt idag, de anställda använder ej bilarna privat, är medlem i en branchorganisation, och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Västra Götaland
Elektronisk körjournal Kungsbacka (Västra Götaland)
Önskar en offert på en körjournal till 5 st tjänstebilar, dom skriver ibland körjournal manuellt, de anställda använder bilarna privat, är icke medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Västra Götaland
Elektronisk körjournal Landvetter (Västra Götaland)
Önskar en offert på en körjournal till 1 st företagsbil, dom skriver icke körjournal manuellt idag utan har en elektronisk körjournal med en annan leverantör som har slutat att fungera, den anställda använder ej bilen privat, är medlem i en branchorganisation, elektrikerförbundet, och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Stockholm
Elektronisk körjournal Stockholm
Önskar en offert på en körjournal till 1 st lätta transportfordon, dom skriver körjournal manuellt idag, den anställda använder ej fordonet privat, är medlem i en branchorganisation, Motormännen, och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Västerbotten
Elektronisk körjournal Nordmaling
Önskar en offert på en körjournal till 2 st företagsbilar, dom skriver icke körjournal manuellt idag, de anställda använder ej fordorna privat, är icke medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Stockholm
Elektronisk körjournal Södertälje (Stockholm)
Önskar en offert på en körjournal till 9 st företagsbilar, dom skriver körjournal manuellt idag, de anställda använder ej bilarna privat, är icke medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Jönköping
Elektronisk körjournal Värnamo
Önskar en offert på en körjournal till 2 st företagsbilar, dom skriver körjournal manuellt idag, de anställda använder bilarna privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Västra Götaland
Elektronisk körjournal Älvängen
Önskar en offert på en körjournal till 1 st transportbil, dom skriver körjournal manuellt idag, den anställda använder ej bilen privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Jönköping
Elektronisk körjournal Jönköping
Önskar en offert på en körjournal till 5 st företagsbilar, dom skriver körjournal manuellt idag, de anställda använder bilarna privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Stockholm
Elektronisk körjournal Stockholm
Önskar en offert på en körjournal till 4 st företagsbilar, dom skriver körjournal manuellt idag, de anställda använder ej bilarna privat, är icke med i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Västra Götaland
Elektronisk körjournal Onsala
Önskar en offert på en körjournal till 1 st företagsbil, dom skriver körjournal manuellt idag, den anställda använder ej bilen privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Stockholm
Elektronisk körjournal Stockholm
Önskar en offert på en körjournal till 3 st företagsbilar, dom skriver körjournal manuellt idag, de anställda använder bilen privat, är medlem, almedia, i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Stockholm
Elektronisk körjournal Norrtälje
Önskar en offert på en körjournal till 30 st företagsbilar, dom skriver körjournal manuellt idag, de anställda använder ej bilen privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Mac.
Elektronisk körjournal
Skåne
Elektronisk körjournal Hörby
Önskar en offert på en körjournal till 1 st lätta transportfordon, dom skriver körjournal manuellt idag, den anställda använder ej fordonet privat, är icke med i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Stockholm
Elektronisk körjournal
Önskar en offert på en körjournal till 3 st privat bilar som körs i tjänst, dom försöker skriva körjournal manuellt idag, de anställda använder bilarna privat, köparen vet ej ifall dom är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Västerbotten
Elektronisk körjournal Arjeplog
Önskar en offert på en körjournal till 10 st lätta transportfordon, dom skriver icke körjournal manuellt idag, de anställda använder ej fordorna privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Västra Götaland
Elektronisk körjournal Alingsås
Önskar en offert på en körjournal till 1 st privat bil som körs i tjänsten, dom skriver icke körjournal manuellt idag, den anställda använder bilen privat, är medlem i en branchorganisation, Företagarna, och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Skåne
Elektronisk körjournal Onslunda
Önskar en offert på en körjournal till 1 st företagsbil, dom skriver icke körjournal manuellt idag, den anställda använder ej bilen privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Västmanland
Elektronisk körjournal
Önskar en offert på en körjournal till 2 st fordon varav en är en firmabil och den andra är en privatbil som används ibland till jobbet, dom skriver körjournal manuellt idag, den anställda använder ej bilen privat, är medlem i en branchorganisation, Företagarna, och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Västra Götaland
Elektronisk körjournal Älgarås
Önskar en offert på en körjournal till 10 st fordon, dom skriver körjournal manuellt idag, de anställda använder ej fordorna privat, är medlem i en branchorganisation, SMF (skogsmaskinsföretagarna) och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Kronoberg
Elektronisk körjournal Växsjö
Önskar en offert på en körjournal till 20 st företagsbilar, dom skriver körjournal manuellt idag, de anställda använder ej fordorna privat, är medlem i en branchorganisation, PACTA, och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Dalarna
Elektronisk körjournal Falun
Önskar en offert på en körjournal till 1 st företagsbil, dom skriver icke körjournal manuellt idag, den anställda använder bilen privat ibland på helgerna, är icke medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Jönköping
Elektronisk körjournal Jönköping
Önskar en offert på en körjournal till 3 st företagsbilar, dom skriver körjournal manuellt idag, de anställda använder ej bilen privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Västerbotten
Elektronisk körjournal Skellefteå
Önskar en offert på en körjournal till 6 st företagsbilar, dom skriver icke körjournal manuellt idag, de anställda använder ej bilarna privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Dalarna
Elektronisk körjournal Dalarna
Önskar en offert på en körjournal till 1 st företagsbil, dom skriver körjournal manuellt idag, den anställda använder ej fordonet privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Uppsala
Elektronisk körjournal Uppsala
Önskar en offert på en körjournal till 9 st företagsbilar, dom skriver icke körjournal manuellt idag, de anställda använder bilarna privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Västernorrland
Elektronisk körjournal Örnsköldsvik
Önskar en offert på en körjournal till 20 st företagsbilar att börja med utav 319 st , dom skriver icke körjournal manuellt idag, de anställda använder ej bilarna privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Stockholm
Elektronisk körjournal Stockholm
Önskar en offert på en körjournal till 1-2 st företagsbilar, dom skriver icke körjournal manuellt idag, de anställda använder bilarna privat, är medlem i en branchorganisation, Visma och företagarna, och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Östergötland
Elektronisk körjournal Linköping
Önskar en offert på en körjournal till 3 st företagsbilar, dom skriver körjournal manuellt idag, de anställda använder ej bilen privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Västmanland
Elektronisk körjournal Köping
Önskar en offert på en körjournal till 1 st företagsbil, dom skriver körjournal manuellt idag, den anställda använder bilen privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Stockholm
Elektronisk körjournal Stockholm
Önskar en offert på en körjournal till 2 st företagsbilar, dom skriver körjournal manuellt idag, de anställda använder bilarna privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Västra Götaland
Elektronisk körjournal Borås
Önskar en offert på en körjournal till 3 st företagsbilar, dom skriver körjournal manuellt idag, de anställda använder 1 bil privat, är med i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Skåne
Elektronisk körjournal Skåne
Önskar en offert på en körjournal till 1 st företagsbil, dom skriver icke körjournal manuellt idag, den anställda använder ej bilen privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Stockholm
Elektronisk körjournal Stockholm
Önskar en offert på en körjournal till 4 st företagsbilar, dom skriver körjournal manuellt idag, de anställda använder bilarna privat, är medlem i en branchorganisationm Företagarne och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Västernorrland
Elektronisk körjournal Sundsvall
Önskar en offert på en körjournal till 4 st företagsbilar, dom skriver icke körjournal manuellt idag, de anställda använder några utav bilarna privat, är medlem i en branchorganisation, Företagarna, EIO, och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows. Vårt krav på en körjournal är att man skall direkt vid resan kunna ange kund och ändamål via en app på ett enkelt sätt. Vi vill inte göra detta på en dator i efterhand.
Elektronisk körjournal
Skåne
Elektronisk körjournal
Önskar en offert på en körjournal till 1 till 2 st företagsbilar, dom skriver körjournal manuellt idag, de anställda använder bilarna privat, är icke med i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Malmö
Elektronisk körjournal Malmö
Önskar en offert på en körjournal mellan 4 och 9 st företagsbilar, dom skriver körjournal manuellt idag, någon gång så använder de anställda fordorna privat, är medlem i en branchorganisation, Swep och Tekniska föreningen, och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Västra Götaland
Elektronisk körjournal Lilla Edet
Önskar en offert på en körjournal till 2 st företagsbilar, dom skriver icke körjournal manuellt idag, de anställda använder ej bilarna privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Skåne
Elektronisk körjournal Skåne
Önskar en offert på en körjournal till 1 st företagsbil, dom skriver icke körjournal manuellt idag, den anställda använder bilen privat, är medlem i en branchorganisation, Företagarna, och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Stockholm
Elektronisk körjournal Stockholm
Önskar en offert på en körjournal till 15 st företagsbilar, dom skriver icke körjournal manuellt idag, de anställda använder bilarna privat, är medlem i en branchorganisation, Svensk handel, och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Gävleborg
Elektronisk körjournal
Elektronisk körjournal
Elektronisk körjournal
Stockholm
Elektronisk körjournal Stockholm
Önskar en offert på en körjournal till 1 st personbil, dom skriver icke körjournal manuellt idag, den anställda använder bilen privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Västra Götaland
Elektronisk körjournal Uddevalla
Önskar en offert på en körjournal till 1 st företagsbil, dom skriver körjournal manuellt idag, den anställda använder bilen privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Gävleborg
Elektronisk körjournal Hassela
Önskar en offert på en körjournal till 1 st företagsbil, dom skriver körjournal manuellt idag, den anställda använder ej bilen privat, är icke medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Stockholm
Elektronisk körjournal Stockholm
Önskar en offert på en körjournal till 4 st företagsbilar, dom skriver körjournal manuellt idag på vissa bilar, de anställda använder bilarna privat, är medlem i en branchorganisation, BKR, och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Jämtland
Elektronisk körjournal Jämtland
Önskar en offert på en körjournal till 2 st företagsbilar, dom skriver körjournal manuellt idag, de anställda använder bilarna privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Västerbotten
Elektronisk körjournal Västerbotter
Önskar en offert på en körjournal till 8 st företagsbilar, dom har en elektronisk körjournal idag till vissa fordon, de anställda använder fordorna privat lite då och då, är medlem i en branchorganisation,EJO, och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Västmanland
Elektronisk körjournal Västmanland
Önskar en offert på en körjournal till 6 st företagsbilar, dom skriver körjournal manuellt idag, de anställda använder bilarna privat, är medlem i en branchorganisation, Företagarna, och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Dalarna
Elektronisk körjournal Falun
Önskar en offert på en körjournal till 1 st privatbil (kan bli 2 stycken körjournaler), dom skriver körjournal manuellt idag, den anställda använder bilen privat, är icke medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Jönköping
Elektronisk körjournal Jönköping
Önskar en offert på en körjournal till 5 st företagsbilar, dom skriver körjournal manuellt idag, de anställda använder ej bilen privat, är med i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Västernorrland
Elektronisk körjournal Västernorrland
Önskar en offert på en körjournal till 8 st företagsbilar, dom skriver körjournal manuellt idag, de anställda använder ej bilarnda privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalerna ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Göteborg
Elektronisk körjournal Göteborg
Önskar en offert på en körjournal till 2 st företagsbilar, dom skriver icke körjournal manuellt idag, de anställda använder bilarna privat, är icke med i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Blekinge
Elektronisk körjournal Blekinge
Önskar en offert på en körjournal till 1 till 2 st företagsbilar, dom skriver icke körjournal manuellt idag, de anställda använder ej bilarna privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Stockholm
Elektronisk körjournal Stockholm
Önskar en offert på en körjournal till 4 st förmånsbilar, dom skriver icke körjournal manuellt idag, de anställda använder bilarna privat, är icke med i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalerna ska avändas till Mac.
Elektronisk körjournal
Södermanland
Elektronisk körjournal Mariefred
Önskar en offert på en körjournal till 2 st företagsbilar, dom skriver körjournal manuellt idag, de anställda använder ej bilarna privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Skåne
Elektronisk körjournal Skåne
Önskar en offert på en körjournal till 1 st personbil som anvùnds i tjänst, dom skriver körjournal manuellt idag, den anställda använder bilen privat, är icke med i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Stockholm
Elektronisk körjournal Stockholm
Önskar en offert på en körjournal till 3 st företagsbilar, dom skriver icke körjournal manuellt idag, de anställda använder ej bilen privat, är icke medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Stockholm
Elektronisk körjournal Stockholm
Önskar en offert på en körjournal till 2 st företagsbilar, dom skriver körjournal manuellt idag, de anställda använder ej bilen privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Stockholm
Elektronisk körjournal Stockholm
Önskar en offert på en körjournal till 6 st företagsbilar, dom skriver körjournal manuellt idag, de anställda använder bilarna privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Skåne
Elektronisk körjournal Skåne
Önskar en offert på en körjournal till 2 st företagsbilar, dom skriver icke körjournal manuellt idag, de anställda använder ej bilarna privat, men jobbar mycket kvällar och helger (jour tjänst), är icke medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Västra Götaland
Elektronisk körjournal Västra Götaland
Önskar en offert på en körjournal till 7 st företagsbilar, dom skriver körjournal manuellt idag, de anställda använder ej bilen privat men kan hända lite då och då, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows och mobiltelefoner.
Elektronisk körjournal
Västernorrland
Elektronisk körjournal Västernorrland
Önskar en offert på en körjournal till 1 st privatbil, dom skriver körjournal manuellt idag, den anställda använder bilen privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Dalarna
Elektronisk körjournal Dalarna
Önskar en offert på en körjournal till 1 st företagsbil, dom har ett system idag som inte fungerar så bra och köparen har haft den i ett bra tag. Den anställda använder bilen både privat och till tjänst, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Värmland
Elektronisk körjournal Karlstad
Önskar en offert på en körjournal till 60 st företagsbilar, dom skriver icke körjournal manuellt idag, dom lägger in det i en websystem, de anställda använder fordorna privat, är med i en branchorganisation: Skogsindustrierna och SLA, och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Jönköping
Körjournal
Önskar en offert på en elektronisk körjournal för 4 lätta transportfordon som inte används privat. Idag skriver vi inte alls. Medlem i SMF
Elektronisk körjournal
Västra Götaland
Elektronisk körjounal Västra Götaland
Önskar en offert på en körjournal till 3 st företagsbilar, dom skriver icke körjournal manuellt idag, de anställda använder ej bilen privat men kanske görs, är medllem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Stockholm
Elektronisk körjournal
Önskar en offert på en elektronisk körjournal för 11 bilar som inte används privat. Idag skriver vi manuellt.
Elektronisk körjournal
Skåne
Elektronisk körjournal
Önskar en offert på en elektronisk körjournal för 10 bilar som inte används privat. Idag skriver vi manuellt
Elektronisk körjournal
Örebro
Elektronisk körjournal
Önskar en offert på en elektronisk körjournal för 1 bil som används både privat och i tjänsten. Idag skriver jag inte alls (nystartat företag)
Elektronisk körjournal
Stockholm
Elektronisk körjournal
Önskar en offert på en elektronisk körjournal för 8 bilar som inte används privat. Idag skriver vi manuellt. Medlem i Almega.
Elektronisk körjournal
Malmö
Elektronisk körjournal Malmö
Önskar en offert på en körjournal till 4 st företagsbilar till att börja med, dom skriver körjournal manuellt idag, de anställda använder bilarna privat, är icke medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Kronoberg
Elektronisk körnounal Kronoberg
Önskar en offert på en körjournal till 1 st företagsbil, dom skriver körjournal manuellt idag, den anställda använder ej bilen privat, är icke med i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Dalarna
Elektronisk körjournal Dalarna
Önskar en offert på en körjournal till 3 st företagsbilar, dom skriver icke körjournal manuellt idag, de anställda använder ej bilen privat, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Stockholm
Elektronisk körjournal Stockholm
Önskar en offert på en körjournal till 1 st personbil, dom skriver icke körjournal manuellt idag, den anställda använder ej bilen privat, används till 80% till företaget, är icke medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Mac.
Elektronisk körjournal
Skåne
Elektronisk körjournal Skåne
Önskar en offert på en körjournal till 1 st företagsbil, den skriver körjournal manuellt idag, den anställda använder ej bilen privat, är icke medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Mac.
Elektronisk körjournal
Västernorrland
Elektronisk körjournal
Önskar en offert på en elektronisk körjournal för 1 bil som används både privat och i tjänsten. Idag skriver jag inte alls. Medlem i Företagarna
Elektronisk körjournal
Norrbotten
Elektronisk körjournal Kiruna
Önskar en offert på en körjournal till 3 st företagsbilar, dom skriver icke körjournal manuellt idag, de anställda använder ej bilarna privat, är icke medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Kronoberg
Elektronisk körjournal Lessebo
Önskar en offert på en körjournal till max 8 st företagsbilar, dom skriver körjournal manuellt idag till en viss del, de anställda använder bilarna privat till en viss del, är medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Norrbotten
Elektronisk körjournal Kiruna
Önskar en offert på en körjournal till 3 st företagsbilar, dom skriver icke körjournal manuellt idag, de anställda använder ej bilarna privat, är icke medlem i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Elektronisk körjournal
Östergötland
Elektronisk körjournal
Önskar en offert på en elektronisk körjournal för 1 personbil och 16 lätta transportfordon. Idag har vi en körjournal men är inte så nöjda och vill jämföra
Elektronisk körjournal
Västernorrland
Elektronisk körjournal
Önskar en offert på en elektronisk körjournal för 1 bil som används både privat och i tjänsten. Idag skriver jag inte alls. Medlem i Företagarna
Elektronisk körjournal
Stockholm
Elektronisk körjournal
Önskar en offeert på en elktronisk körjournal för 7-8 lätta transportfordon som ibland används privat. Idag skriver vi delvis manuellt eller inte alls. Medlem i Företagarna.
Elektronisk körjournal
Västra Götaland
Elektronisk körjournal
Önskar en offert på en elektronisk körjournal för 1 bil som används privat. Idag skriver jag inte alls
Elektronisk körjournal
Dalarna
Elektronisk körjournal
Önskar en offert på en elektronisk körjournal för 2 bilar som delvis används privat. Idag skriver vi manuellt. Medlem i Företagarna
Elektronisk körjournal
Jönköping
Elektronisk körjournal
Önskar en offert på en elektronisk körjournal för 5 servicebilar som inte används privat. Idag skriver vi manuellt.
Transport & Bilar Nya offert förfrågningar 1 | Transport & Bilar Nya offert förfrågningar 2 |

Sverige Bobex.se  |  Belgique-België Bobex.be  | Luxembourg Bobex.lu  | Nederland Bobex.nl
© 2000-2016 Bobex.com NV/SA