Bobex - Jämför offerter från de bästa leverantörerna
 
Logga in
Registrera dig
(0)8 55 11 49 48
Leverantörszon
Bobex - det smartaste sättet att köpa och sälja tjänster och produkter Bobex Sverige | Andra länder

 search

Jämför offerter för elektronisk körjournalSkicka din förfrågan gratis
Få offerter snabbt från de bästa leverantörerna
 

Elektronisk körjournal:

 Få flera offerter snabbt och gratis, utan förpliktelser!
 
* 1. Hur många fordon önskar du utrusta med en elektronisk körjournal?

 
 
 
 
 

* 2. Vilken typ av fordon vill du utrusta med en elektronisk körjournal?

 
 
 
 
 


Beskriv ert behov
((ge kompletterande information till leverantörerna)

Jag önskar också få en offert gällande:
 
 
 

Du är nästan klar. Fyll i dina kontaktuppgifter!Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Du är...
Adress
Postnummer
Stad
Land
Frågor med en asterisk (*) är obligatoriska.


Vi värdesätter din integritet. Enligt integritets lagen 1999:08:02, har du rätt till att ha tillgång till samt att korrigera dina personuppgifter. Mer information kan hittas i vår sekretesspolicy.
 

Vill du öka produktiviteten, effektiviteten och kontrollen på din fordonsflotta - stor som liten? Vi hjälper dig. Få offerter och jämför.

Få korrekta körjournaler tillgängliga på webben 24 timmar per dygn, 365 dagar om året.
Du får en webbaserad rapport som beskriver alla resor ni gör. En körjournal används enbart i personbilar och lätta transportfordon.

Den ger dig och dina anställda en enkel och effektiv hantering av företagets körjournaler.
Med en elektronisk körjournal skaffar du dig och dina anställda en billig försäkring mot sköntaxering, retroaktiva arbetsgivaravgifter och straffavgifter. Dessutom minskar du administrationen av körjournalerna både för förare, kontorspersonal och chefer.

En elektronisk körjournal är lätt att använda och kräver minimal utbildning.

Fördelarna är många:

  • Försäkring mot sköntaxering, retroaktiva arbetsgivaravgifter och straffavgifter
  • Mindre administration både för förare, kontorspersonal och chefer
  • Minskade bränsle- och fordonskostnader
  • Lägre försäkringskostnader
  • Minimerar obehörigt användande av fordon
  • Minskad miljöpåverkan Mindre Co2-utsläpp
  • Minskad övertidsersättning
  • Ökad säkerhet för förare och fordon


Med en körlogg kommer ditt företag att kunna jobba mer effektivt. Fler och fler förtag använder sig idag av elektroniska körjournaler.Om du är medlem i en branschförening kan du erhålla en rabatt.

Låt oss veta vad du söker och få flera offerter
. Fyll i frågeformuläret nedan och få snabbt offerter på en elektronisk körjournal till dina fordon.Få snabbt flera gratis offerter: Elektronisk körjournalRegionTitelBeskrivning
Stockholm Elektronisk körjournal Stockholm. Önskar en offert på en körjournal till st företagsbil, dom skriver körjournal manuellt idag, den anställda använder bilen privat till en viss del, är med i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Mac.
Västerbotten Elektronisk körjournal Västerbotten Önskar en offert på en körjournal till 1 eller 2 st servicebussar, dom skriver körjournal manuellt idag, de anställda använder ej fordona privat, är med i en branchorganisation SWEP och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Köparen har ej bestämmt ännu ifall körjournalen ska avändas till Windows eller Mac.
Värmland Elektronisk körjournal Värmland. Önskar en offert på en körjournal till 5 st företagets personbilar, dom skriver körjournal manuellt idag, den anställda använder bilen privat, är icke med i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Gävleborg Elektronisk körjournal Gävleborg Önskar en offert på en körjournal till 1 st privatbil, dom skriver körjournal manuellt lite då och då, den anställda använder bilen privat, är icke med i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Västra Götaland Elektronisk körjournal Västra Götaland. Önskar en offert på en körjournal till 1 st företagsbil, dom skriver körjournal manuellt idag, den anställda använder bilen privat, vet ej ifall dom är medlem i någon branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Nyckelord:

Automatisk körjournal  ,  Digital körjournal  ,  Elektronisk körjournal  ,  Jämför körjournaler  ,  Körjournal bilar  ,  Körjournal för fordon  ,  Körjournal via internet  ,  Körlogg  ,  Pris körjournal  ,  Reseräknare

Exempel på partners i
elektronisk körjournal
Go Time
addmobile
Malux
abax
Elektronisk körjournal
Få snabbt kostnadsfria offerter från proffs

"Utomordentligt praktiskt sätt att skaffa offerter på uppdrag!"

R. Hahn

"Bra tjänster. Kan absolut tänka mig att bruka den her tjänsten vid behov."

W. Stö

Bobex Premium Partners
Detta exklusiva erbjudande presenteras för dig av Bobex Premium partners. Om du också vill njuta av maximal synlighet på den största online-verksamhet marknadsplats i Sverige och därmed komma i direkt kontakt med hundratals kunder, kontakta oss .

Sverige Bobex.se  |  Belgique-België Bobex.be  |  United Kingdom Bobex.co.uk  |  France Bobex.fr  | Luxembourg Bobex.lu  | Nederland Bobex.nl
© Bobex Sverige, Stockholm, Sverige, Tel. +46(0)8-55 11 49 48, Fax. +46(0)8-55 11 49 47