Bobex - Jämför offerter från de bästa leverantörerna
 
Logga in
Registrera dig
(0)8 55 11 49 48
Leverantörszon
Bobex - det smartaste sättet att köpa och sälja tjänster och produkter Bobex Sverige | Andra länder

 search

Jämför offerter för elektronisk körjournalSkicka din förfrågan gratis
Få offerter snabbt från de bästa leverantörerna
 

Elektronisk körjournal:

 Få flera offerter snabbt och gratis, utan förpliktelser!
 
* 1. Hur många fordon önskar du utrusta med en elektronisk körjournal?

 
 
 
 
 

* 2. Vilken typ av fordon vill du utrusta med en elektronisk körjournal?

 
 
 
 
 


Beskriv ert behov
((ge kompletterande information till leverantörerna)

Jag önskar också få en offert gällande:
 
 
 

Du är nästan klar. Fyll i dina kontaktuppgifter!Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Du är...
Adress
Postnummer
Stad
Land
Frågor med en asterisk (*) är obligatoriska.


Vi värdesätter din integritet. Enligt integritets lagen 1999:08:02, har du rätt till att ha tillgång till samt att korrigera dina personuppgifter. Mer information kan hittas i vår sekretesspolicy.
 

Vill du öka produktiviteten, effektiviteten och kontrollen på din fordonsflotta - stor som liten? Vi hjälper dig. Få offerter och jämför.

Få korrekta körjournaler tillgängliga på webben 24 timmar per dygn, 365 dagar om året.
Du får en webbaserad rapport som beskriver alla resor ni gör. En körjournal används enbart i personbilar och lätta transportfordon.

Den ger dig och dina anställda en enkel och effektiv hantering av företagets körjournaler.
Med en elektronisk körjournal skaffar du dig och dina anställda en billig försäkring mot sköntaxering, retroaktiva arbetsgivaravgifter och straffavgifter. Dessutom minskar du administrationen av körjournalerna både för förare, kontorspersonal och chefer.

En elektronisk körjournal är lätt att använda och kräver minimal utbildning.

Fördelarna är många:

  • Försäkring mot sköntaxering, retroaktiva arbetsgivaravgifter och straffavgifter
  • Mindre administration både för förare, kontorspersonal och chefer
  • Minskade bränsle- och fordonskostnader
  • Lägre försäkringskostnader
  • Minimerar obehörigt användande av fordon
  • Minskad miljöpåverkan Mindre Co2-utsläpp
  • Minskad övertidsersättning
  • Ökad säkerhet för förare och fordon


Med en körlogg kommer ditt företag att kunna jobba mer effektivt. Fler och fler förtag använder sig idag av elektroniska körjournaler.Om du är medlem i en branschförening kan du erhålla en rabatt.

Låt oss veta vad du söker och få flera offerter
. Fyll i frågeformuläret nedan och få snabbt offerter på en elektronisk körjournal till dina fordon.Få snabbt flera gratis offerter: Elektronisk körjournalRegionTitelBeskrivning
Skåne Elektronisk körjournal Skåne Önskar en offert på en körjournal till 6 st företagsbilar, dom skriver icke körjournal manuellt idag, den anställda använder ej bilen privat, är icke med i en branchorganisation och känner icke till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Södermanland Elektronisk körjournal Södermanland Önskar en offert på en körjournal till 2 st företagsbilar, dom skriver körjournal manuellt idag, den anställda använder ibland bilen privat, är icke med i en branchorganisation och känner till inte riktigt konsekvenserna av att inte skriva en idag. Köparen undrar ifall man kan använda körjournalen till en IPAD eller måste det vara en PC?.
Jämtland Elektronisk körjournal Jämtland Önskar en offert på en körjournal till 5 st tjänstebilar, dom skriver körjournal manuellt idag, den anställda använder ej bilen privat, är med i en branchorganisation och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Gotland Elektronisk körjournal Gotland. Önskar en offert på en körjournal till 1 st företagsbil, köparen skriver icke körjournal manuellt idag, och används privat, och känner till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till en Windows.
Västernorrland Elektronisk körjournal Västernorrland Önskar en offert på en körjournal till 1 st företagsbil, dom skriver icke körjournal manuellt idag, köparen använder ej bilen privat, är med i branchorganisation som heter Företagarna, och känner ej till konsekvenserna av att inte skriva en idag. Körjournalen ska avändas till Windows.
Nyckelord:

Automatisk körjournal  ,  Digital körjournal  ,  Elektronisk körjournal  ,  Jämför körjournaler  ,  Körjournal bilar  ,  Körjournal för fordon  ,  Körjournal via internet  ,  Körlogg  ,  Pris körjournal  ,  Reseräknare

Exempel på partners i
elektronisk körjournal
Go Time
addmobile
Malux
abax
Elektronisk körjournal
Få snabbt kostnadsfria offerter från proffs

"Var ett enkelt sätt att söka alternativa leverantörer"

"Mycket bra. Fick bra information om telefonväxlar."

L. Larsson

Bobex Premium Partners
Detta exklusiva erbjudande presenteras för dig av Bobex Premium partners. Om du också vill njuta av maximal synlighet på den största online-verksamhet marknadsplats i Sverige och därmed komma i direkt kontakt med hundratals kunder, kontakta oss .

Sverige Bobex.se  |  Belgique-België Bobex.be  |  United Kingdom Bobex.co.uk  |  France Bobex.fr  | Luxembourg Bobex.lu  | Nederland Bobex.nl
© Bobex Sverige, Stockholm, Sverige, Tel. +46(0)8-55 11 49 48, Fax. +46(0)8-55 11 49 47